حرفه وطن
 
قالب وبلاگ

برای نگهداری از پیاز باید سراغ محیط های خشك بروید. فضایی مثل انباری می تواند جای مناسبی برای نگهداری پیاز باشد؛ جایی كه رطوبت یخچال را ندارد اما در عوض خنكی مخصوص خودش را دارد.

هر چیزی جای خودش را دارد. هر آدمی خانه خودش را دارد. هر وسیله ای در خانه جای مخصوص به خودش را دارد و به تبع همین موضوع هر ماده غذایی خاصی هم جای به خصوصی برای نگهداری خواهد داشت. در این بین شاید برخی از ما هنوز درباره اینكه بعضی از مواد غذایی خاص را كجا نگهداری كنیم كمی بلاتكلیف باشیم. به عنوان مثال شما گوجه فرنگی را داخل یخچال نگه می دارید یا خارج از آن؟ مطمئن هستید جایی كه شما از گوجه فرنگی نگهداری می كنید همان جایی است كه باید باشد؟ 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.

گوجه فرنگی، قهرمان سالاد!

بله، گوجه فرنگی به لحاظ تكنیكی یك نوع میوه است اما به لحاظ مزه بیشتر در دسته صیفی جات قرار می گیرد. اگر شما جزو افرادی هستید كه در باغچه كوچك خانگی تان بوته های گوجه فرنگی كاشته اید پس به خوبی به این نكته واقف هستید كه گوجه فرنگی گرما را دوست دارد و البته از سرما بیزار است. با این وصف فریزر و دمای سرد نمی تواند فضای ایده آلی برای نگهداری از گوجه فرنگی باشد. البته شما می توانید گوجه فرنگی را در فریزر نگهداری كنید چون در این صورت همچنان قابل استفاده برای پخت و پز خواهد بود اما دیگر یك خوردنی تازه محسوب نمی شود. در عوض می  توانید گوجه فرنگی را در كمد یا داخل سبدهای مخصوص در فضای آشپزخانه نگهداری كنید البته حواستان باشد كه گوجه فرنگی نباید در معرض تابش مستقیم خورشید قرار بگیرد. به این ترتیب شما می توانید همواره آن را سرحال و البته تازه استفاده كنید. در ضمن برای اینكه گوجه فرنگی ها پلاسیده نشود چه بهتر كه به مقدار مصرف روزانه یا هر دو روز یك بار خرید كنید تا همیشه گوجه فرنگی تازه در اختیار داشته باشید.

سیب زمینی، محبوب قلب ها!

كسی را سراغ دارید كه سیب زمینی دوست نداشته باشد؟ سیب زمینی خنكی را دوست دارد نه دمای سرد را. خب! البته خیلی از ما فضایی مانند گلخانه در منزل نداریم؛ جایی كه خنك و تاریك بوده و برای نگهداری سبزیجات فضای ایده  آلی باشد بنابراین نگهداری از ماده غذایی ای مثل سیب زمینی كه به چنین فضایی نیاز دارد در یك پاكت كاغذی و البته در نقطه ای خنك مانند بالكن می تواند بهترین گزینه باشد. اینكه چرا باید از پاكت های كاغذی برای نگهداری سیب زمینی استفاده كرد دلیل مشخصی دارد چون در پاكت های كاغذی جریان هوا بهتر از كیسه های پلاستیكی صورت می گیرد. به این ترتیب سیب زمینی به راحتی خراب نمی شود. در ضمن اگر سیب زمینی را داخل یخچال نگهداری كنید روند تبدیل نشاسته آن به شكر تسریع می شود و در نهایت روی طعم، تركیب و روش های پخت آن تاثیر خواهد گذاشت. پس از نگهداری سیب زمینی داخل یخچال خودداری كنید.

پیاز، بدبوی دوست داشتنی!

پیاز تا وقتی كه پوست كاغذی اش به عنوان محافظ سطح، آن را تحت پوشش قرار نداده از دل خاك بیرون نمی آید. برای نگهداری از پیاز باید سراغ محیط های خشك بروید. فضایی مثل انباری می تواند جای مناسبی برای نگهداری پیاز باشد؛ جایی كه رطوبت یخچال را ندارد اما در عوض خنكی مخصوص خودش را دارد. در ضمن كمبود هوا سبب فاسد شدن پیاز می شود بنابراین سعی كنید پیاز را لابه لای سیب زمینی نگهداری نكنید. پیاز را در فضایی خنك، خشك و تاریك قرار دهید. تاریك از آن جهت كه نور سبب می شود پیاز تلخ شود.

آووكادو، تازه وارد باكلاس!

آووكادو مدت زیادی نیست كه بین جماعت ایرانی راه پیدا كرده و كم كم برای آنها جالب می شود. آووكادو تا قبل از اینكه از درخت چیده شود روند رسیدن و تازه شدن را آغاز نخواهد كرد. اگر شما آووكادوی سفت و خشك خریدید آن را در یخچال نگهداری نكنید چون نگهداری در یخچال باعث كند شدن روند رسیدن این میوه خواهد شد. از طرف دیگر اگر شما آووكادوی رسیده و كامل خریداری كرده اید اما فعلا قصد ندارید آن را استفاده كنید، نگهداری آن داخل یخچال كمك می كند تا شما فواید این میوه را برای استفاده دیرتر هم حفظ كنید؛ قبل از اینكه این میوه از شدت رسیدن بیش از حد پلاسیده شود. بنابراین برای نگهداری آووكادوی رسیده و نرسیده 2 روش كاملا متفاوت وجود دارد. همانطور كه باید آووكادوی نرسیده را خارج از یخچال نگهداری كنید تا برسد و كامل شود، آووكادوی رسیده را اگر نمی خواهید بلافاصله استفاده كنید می توانید با فراغ بال داخل یخچال بگذارید.

ریحان، رفیق گرمابه و گلستان كباب!

گوجه فرنگی و ریحان وقتی در یك بشقاب كنار هم قرار بگیرند، می شوند همان رفقای گرمابه و گلستان یك سیخ كباب كوبیده دبش وطنی. اتفاقا این وجه اشتراك به قسمت های دیگری هم تعمیم پیدا می كند؛ از جمله اینكه نحوه نگهداری از آنها هم بسیار شبیه یكدیگر است. مانند گوجه فرنگی، ریحان هم عاشق گرماست بنابراین اگر ریحان برای زمان های طولانی در محیط سرد قرار بگیرد خیلی زودتر از آن موقعی كه انتظارش را دارید پژمرده می شود.

ریحان اگر در دمای طبیعی محیط و داخل كابینت نگهداری شود و صدالبته اگر به طور تازه از باغچه چیده و استفاده شود، بهترین بازدهی را خواهد داشت. یك دسته ریحان تازه می تواند در یك لیوان آب برای مدت چند روز و البته دور از نور خورشید نگهداری شود به شرط اینكه هر روز یا یك روز در میان آب لیوان عوض شود. فراموش نكنید نگهداری ریحان در كابینت هم نباید بیش از 2 تا 3 روز طول بكشد و كلا این سبزی باید تازه مصرف شود. در ضمن اگر قصد دارید ریحان را داخل كابینت نگه دارید بهتر است آن را داخل كیسه پلاستیكی قرار دهید چون این كار كمك می كند تا ریحان رطوبت خود را حفظ كند و تازه باقی بماند اما در عین حال كیسه باید فضای بازی برای رفت و آمد هوا داشته باشد.


موضوعات مرتبط: کشاورزی ، صنایع غذایی، نگه داری، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, ] [ 9:43 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

نان صنعتی بخوریم یا نان سنتی؟

نان صنعتی بخوریم یا نان سنتی؟
پوسته یا همان سبوس گندم، برخلاف مغز داخلی آن، حاوی اسید فیتیک است.

این سوال برای خیلی ها پیش می آید که آیا نان های صنعتی هم مانند نان های سنتی، دارای جوش شیرین هستند یا نه؟ و اینکه آیا نوع آرد و نحوه پخت نان های صنعتی با انواع نان های سنتی  تفاوت دارد؟

دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به این پرسش ها پاسخ داده است.

تعریف نان صنعتی چیست؟

نان های صنعتی به دو گروه تقسیم می شوند؛ گروه اول، نان هایی هستند که در حجم زیاد در کارخانه ها تولید می شوند و گروه دوم هم شامل نان های غیرمسطح و غیرسنتی هستند. با وجود اینكه نان های مسطح و سنتی هم می توانند در کارخانه و با حجم بالا تولید شوند اما منظور ما از نان های صنعتی، همان نان های حجیم است.

آیا برای تولید نان های حجیم صنعتی، استفاده از جوش شیرین لازم است؟

نه، روش تولید نان های حجیم به صورتی است که اصلا نیازی به افزودن جوش شیرین به آنها نیست. مخمر و خمیرمایه به تمام نان های حجیم صنعتی اضافه می شود و عمل تخمیری که در این محصولات صورت می گیرد، نیاز به مصرف جوش شیرین را از بین می برد. خمیر برخی از نان های صنعتی در قالب های مخصوصی برای پخت قرار می  گیرد و شکل و بافت خاص و حجیمی پیدا می كند.

یعنی در گذشته هم از جوش شیرین در روند تولید نان های حجیم استفاده نمی شد؟

نه، جوش شیرین و موادی که در زمان پخت نان باعث ایجاد گاز می شوند،  عمل آورنده های شیمیایی نام دارند. از آنجا که نان های حجیم صنعتی، تخمیر می شوند و دارای بافت و حجم قابل توجهی هستند، مواد عمل آورنده نمی توانند اثر چندانی در روند تولید آنها داشته باشند و هرگز  از جوش شیرین در نان های حجیم استفاده نمی شده و نمی شود.

آیا استفاده نكردن از جوش شیرین در نان های حجیم صنعتی، ربطی به بالاتر بودن کیفیت آرد این نان ها ندارد؟

نه، آرد نان های صنعتی حجیم، همان آردی است که در تولید نان بربری یا لواش استفاده می شود. تنها تفاوت بین این نان ها، در فرمول و روش تهیه، تولید و روند پخت آنهاست و تفاوتی بین کیفیت آردهای آنها وجود ندارد.

جوش شیرین به نان های حجیم صنعتی سبوس دار هم اضافه نمی شود؟

خوشبختانه نه، نان های حجیم صنعتی، چه سفید و چه سبوس دار، دارای بافت مناسبی هستند و افزودن جوش شیرین به آنها باعث از دست رفتن بافت شان می شود. به همین دلیل هیچ کدام از کارخانه های تولید نان های حجیم صنعتی به انواع نان های سفید و سبوس دار جوش شیرین اضافه نمی کنند.

آیا میزان نمکی که به خمیر نان های صنعتی می زنند با میزان نمکی که در خمیر نان های سنتی می ریزند، تفاوت دارد؟

معمولا نمکی که به نان های سنتی یا صنعتی اضافه می شود، حدود 1 تا 2 درصد است و از این نظر، تفاوتی میان این دو نوع نان وجود ندارد.

معمولا هرچه فرآیند کمتری روی تهیه آرد و خمیر نان انجام شود، میزان اسید فیتیک آن بالاتر می رود؟

بله، همان طور که می دانید، منظور ما از سبوس، همان پوسته گندم است که از دو نگاه متفاوت، قابل بحث است؛ نگاه اول اینکه املاح، پروتئین و فیبر غذایی بسیار بالایی در سبوس گندم وجود دارد و به همین دلیل مصرف غلات کامل باعث باقی ماندن طولانی تر مواد غذایی داخل دستگاه گوارش و احساس سیری بیشتر و گرسنگی دیرتر می شود. از طرف دیگر، فیبر فراوان موجود در سبوس می تواند باعث سریع و ساده شدن حرکات دستگاه گوارش هم شود و به این ترتیب، تاحدی جلوی ابتلا به چربی خون بالا، دیابت، یبوست و حتی برخی سرطان ها را بگیرد. این در حالی است که همین سبوس مفید، ضررهایی هم دارد.

چه ضررهایی؟

پوسته یا همان سبوس گندم، برخلاف مغز داخلی آن، حاوی اسید فیتیک است (اسید فیتیک، مانع آزاد شدن املاح گندم مانند آهن، كلسیم، فسفر، روی و منیزیم در بدن می شود). با این حساب، هرچه آرد دارای سبوس بالاتری باشد، اسید فیتیک بیشتری هم خواهد داشت. حالا هرچقدر مدت زمان تخمیر یا عمل آوری خمیر نان ها طولانی تر باشد، میزان اسید فیتیک نان هم کمتر خواهد شد. عمل تخمیر می تواند تجزیه و کاهش اسید فیتیک را به دنبال داشته باشد. بنابراین می توان گفت نان های صنعتی سبوس دار که فرآیند تخمیر بهتر و کامل تری را طی می کنند، دارای اسید فیتیک کمتری نسبت به نان های سنتی حاوی سبوس هستند.

کدام مغذی تر است؛ صنعتی یا سنتی؟ آیا می توان استفاده نكردن از جوش شیرین را در نان های حجیم صنعتی یکی از مزیت های آنها دانست؟ کلا کدام یک از این دو نوع نان مغذی ترند؟

به طور کلی،  ارزش تغذیه ای و کیفیت نان های حجیم و صنعتی از انواع سنتی بیشتر است. معمولا افزودنی ها، بهبوددهنده ها و مواد مغذی بیشتری به نان های حجیم اضافه می شود که باعث بالارفتن ارزش تغذیه ای آنها می شود. به علاوه، از آنجا که روند تخمیر نان های حجیم صنعتی کامل تر است، حجم ویتامین ها و برخی املاح آنها مانند آهن هم بالاتر است. از سوی دیگر، چون روند تولید این نان ها به صورت کاملا مکانیزه و بدون کمترین دخالت انسانی است، بهداشت و ایمنی غذایی آنها هم بالاتر خواهد بود.


موضوعات مرتبط: صنایع غذایی، نگه داری، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 5 ارديبهشت 1393برچسب:, ] [ 9:57 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

خواص و فواید درمانی سرکه سیب

خواص و فواید درمانی سرکه سیب
سرکه سیب محصول طبیعی تخمیر سیب خرد شده می باشد. الان هزاران سال است که از سرکه برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می شود. بااینکه هنوز علم خیلی از ادعاها در رابطه با سرکه سیب را ثابت نکرده است، بااینحال از آن در زمینه های مختلفی از زیبایی گرفته تا سلامتی استفاده می گردد. بعضی از افراد سرکه سیب را با عسل مخلوط کرده و مصرف می نمایند. در ادامه قصد داریم خواص و فواید سرکه سیب را بررسی نماییم.

سرکه سیب محصول طبیعی تخمیر سیب خرد شده می باشد. الان هزاران سال است که از سرکه برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می شود. بااینکه هنوز علم خیلی از ادعاها در رابطه با سرکه سیب را ثابت نکرده است، بااینحال از آن در زمینه های مختلفی از زیبایی گرفته تا سلامتی استفاده می گردد. بعضی از افراد سرکه سیب را با عسل مخلوط کرده و مصرف می نمایند. در ادامه قصد داریم خواص و فواید سرکه سیب را بررسی نماییم.

چرا افراد سرکه سیب مصرف می کنند؟

نتایج تعدادی از تحقیقات نشان می دهند که سرکه ازجمله سرکه سیب به کاهش قند خون کمک می نماید. سرکه سیب می تواند برای افراد دیابتی فوایدی داشته باشد. خواص و فواید درمانی سرکه سیبهمچنین بعضی از انواع سرکه نشان داده اند که می توانند به افراد در القای حس سیری کمک نمایند. این خاصیت به می تواند به افراد در کاهش وزن کمک نماید. در یک تحقیق انجام شده، برای مدت 12 هفته به افراد روزانه پانزده و سی میلی گرم سرکه سیب مخلوط در 500 میلی لیتر مایعات داده شد. بعد از 12 هفته، افرادیکه 15 میلی لیتر سرکه سیب مصرف کرده بودند، 1.2 کیلوگرم وزن و آنهایی که 30 میلی گرم سرکه سیب مصرف کرده بودند، 1.5 کیلوگرم وزن کم نمودند. هردو این گروه ها کالری مشابهی دریافت کرده بودند. هرچند سرکه سیب به شکل قرص نیز موجود است، اما شواهدی درباره اثرگذاری آنها وجود ندارد.

تحقیقات برروی حیوانات آزمایشگاهی نشان داد که سرکه سیب به کاهش کلسترول خون وفشار خون کمک می نماید، به سلامت قلب کمک کرده و از سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد. از آنجاییکه این تحقیقات در مراحل اولیه هستند، هنوز این نتایج تایید قطعی نشده است و مدرکی برای تایید این یافته برروی انسان ها وجود ندارد.

از سایر مواردیکه از سرکه سیب بعنوان ماده درمانی استفاده می شود، اما دلایل و مدارک علمی برای تایید آنها وجود ندارد، شامل:

  • درمان رفلاکس معده - برخلاف باور افرادیکه تصور دارند تولید زیاد اسید باعث رفلاکس معده می باشد، دلیل رفلاکس معده در خیلی از افراد کمبود اسید معده می باشد. درمان شامل مصرف روزانه 1 تا 2 قاشق چایخوری سرکه سیب می باشد.
  • پیشگیری از سوءهاضمه - اگر قصد دارید غذایی مصرف کنید که فکر می کنید برای شما هضم آن ساخت بوده و اذیتتان می کند، 1 قاشق چایخوری سرکه سیب را با یک قاشق چایخوری عسل مخلوط کرده و بعد از حل کردن در آب ولرم و نیم ساعت قبل از خوردن مصرف نمایید.
  • براق کردن پوست - خیلی از افرادیکه دچار مشکلات پوستی  از پسوریازیسگرفته تا اگزما می باشند، از سرکه سیب برای کاهش التهاب و کاهش عمومی مشکل استفاده می نمایند. سعی کنید جاهای تحت تاثیر را با پنبه آغشته به سرکه سیب تر نمایید.

چقدر سرکه سیب باید مصرف نماییم؟

از آنجاییکه سرکه سیب درمانی تایید شده نیست، پس اطلاعاتی برای میزان توصیه شده ی مصرف آن وجود ندارد. بعضی از افراد 2 قاشق چاخوری سرکه سیب که با آب و یا آب میوه مخلوط شده است، مصرف می نمایند.

خطرات و عوارض جانبی سرکه سیب

  • عوارض جانبی - مصرف مقادیر کوچک سرکه سیب، عموما بدون مشکل می باشد. اما مقادیر زیاد و یا مصرف طولانی مدت می تواند خطراتی در پی داشته باشد. مصرف سرکه سیب خالص و مخلوط نشده با آب می تواند باعث ساییده شدن مینای دندان و سوختن دهان و گلو شود.
  • خطرات مصرف سرکه سیب - زنانیکه پوکی استخوان دارند، باید با احتیاط سرکه سیب مصرف نمایند. مصرف مرتب سرکه سیب می تواند باعث کاهش تراکم استخوان شود. از آنجاکه سرکه سیب می تواند باعث تغییر سطح انسولین شود، افراد دیابتی باید سرکه سیب را با مشورت پزشکشان مصرف نمایند.
  • تداخلات - افرادیکه ملین، دیورتیک و داروی بیماری های قلبی و دیابت مصرف می نمایند، باید قبل از مصرف سرکه سیب با پزشکشان مشورت نمایند.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 2 ارديبهشت 1393برچسب:, ] [ 21:47 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

روش های تمیز کردن تخته گوشت

تمیز کردن تخت گوشت با روشهای ساده و کارامد

روش های تمیز کردن تخته گوشت

 تمیز کردن تخته گوشت

تخته گوشت یکی از پرمصرف ترین وسایل آشپزخانه است. طبیعی است که پس از استفاده و تماس با مواد غذایی اگر با اصول بهداشتی تمیز نشود، مرکز تجمع باکتری خواهد شد.

با روش های موثر زیر تخته ای تمیز و عاری از باکتری داشته باشید:

- در صورت عدم استفاده از تخته گوشت، آن را خشک نگه دارید.

- تخته گوشت  را با آب داغ و صابون بشویید سپس آبکشی نمایید. از قرار دادن و خیس کردن آن داخل آب خودداری کنید. چون تخته آب را جذب و بعد از خشک شدن ترک خواهد خورد.

- با سرکه سفید محکم روی تخته بکشید تا ضدعفونی شود. این روش خوبی برای کسانیست که به مواد شیمیایی حساسیت دارند.

- پراکسیدهیدروژن %3 را روی دستمال کاغذی بریزید و تخته را با آن پاک کنید. این کار را بعد از تمیز کردن با سرکه انجام دهید تا باکتری های بیش تری از بین بروند.

- سفیدکننده ملایمی را انتخاب و روی تخته بریزید. قبل از آبکشی، چند دقیقه صبر کنید. به جای آن همچنین می توانید از سرکه نیز استفاده کنید.

- می توانید از دستمال کاغذی برای خشک کردن تخته گوشت استفاده کنید یا بگذارید در هوای آزاد خشک شود.

برای پاک کردن بوی تخته گوشت یکی از موارد زیر را دنبال کنید:

- روی تخته نمک یا جوش شیرین بمالید. چند دقیقه صبر کنید سپس آن را بشویید.

- روی تخته گوشت نمک بپاشید و نیمی از یکی از مرکبات را روی تخته بمالید. تخته گوشت  را با آب داغ و صابون بشویید.

- روی تخته گوشت سرکه رقیق نشده بریزید و آبکشی کنید.


موضوعات مرتبط: بهداشت، متفرقه، آموزشی، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 29 فروردين 1393برچسب:, ] [ 1:0 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

تمیز کردن لکه‌ها یا مواد ریخته شده روی فرش با انجام موارد ذیل امکان پذیر است

روش تمیز کردن فرش با مواد طبیعی

تمیز کردن لکه ها یا مواد ریخته شده روی فرش با انجام موارد ذیل امکان پذیر است

با استفاده از مواد پیشنهادی زیر دیگر نگران تمیز کردن لکه ها یا مواد ریخته شده روی فرش نباشید.

1- کمتر چیزیست که نتوان با جوش شیرین و سرکه تمیز کرد.

خوشبختانه لکه های فرش هم از این امر مستثنی نیستند. برای تمیز کردن فرش فقط کافیست پودر جوش شیرین را روی لکه فرش بریزید و سرکه سفید را اضافه کنید. بعد از تمام شدن کف حاصل، یک دستمال را که قدرت جذب بالایی دارد، روی فرش بکشید تا سرکه را جذب کند، بگذارید این قسمت خشک شود. با جاروبرقی باقی مانده جوش شیرین را جمع کنید. برای لکه های بزرگ تر از جوش شیرین به تنهایی استفاده کنید. آن را روی فرش بپاشید و حداقل بعد از نیم ساعت جاروبرقی بزنید.

2- تمیز کردن فرش با نمک

مخلوط سرکه و نمک نیز از بین برنده لکه فرش است. این دو ماده را به صورت خمیر درآورید و روی لکه بریزید، بگذارید تا جذب شوند. دستمال مرطوب را روی محل مورد نظر بمالید. بعد از خشک شدن جاروبرقی بزنید.

3- تمیز کردن فرش با بخار

برای تمیز کردن فرش با بخار آب را داخل دستگاه بخارشور بریزید. کاتالوگ دستگاه را با دقت بخوانید. در صورت اجازه استفاده از مواد شیمیایی، بهتر است به جای آن از مخلوط آب و سرکه استفاده کنید.

4- پراکسید هیدروژن

پراکسید هیدروژن تمیزکننده فوق العاده ای به خصوص برای لکه های پروتئین و خون است. با ریختن این ماده روی فرش، شاهد از بین رفتن لکه خواهید بود. روی محل مورد نظر آب یا سرکه سفید بمالید.

5- استفاده از زمین شور در تمیز کردن فرش

بله با استفاده از زمین شور هم می توانید فرش را تمیز کنید. 2 پیمانه جوش شیرین را با ¼ پیمانه بوره یا تکه های صابون مخلوط کنید. به این مواد 20-10 قطره اسانس معطر دلخواه اضافه کنید. معمولا از اسطوخودوس یا لیمو استفاده می شود. مواد را خوب به هم بزنید و با اسپری روی فرش بپاشید. در مرحله بعد ¼ پیمانه آب گرم را با 1 پیمانه سرکه سفید مخلوط کنید. زمین شور اسفنجی را داخل آن کنید و روی مواد ریخته شده قبلی بکشید. بگذارید فرش حداقل ساعت خشک شود سپس جاروبرقی بکشید.

6- پودر ذرت

چه باور کنید یا نه پودر ذرت هم به تمیز کردن فرش شما کمک می کند. 1 پیمانه از آن را با یک پیمانه بوره و ½ پیمانه جوش شیرین مخلوط کنید و روی فرش بپاشید. با کشیدن یک پارچه مرطوب یا زمین شور اسفنجی روی فرش آن را تمیز کنید. بعد از خشک شدن جاروبرقی بزنید.


موضوعات مرتبط: بهداشت، آموزشی، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 28 فروردين 1393برچسب:, ] [ 10:43 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

افت اکسیژن می تواند زمینه ساز بروز بیماری‌های خطرناک همچون پرفشاری خون، سکته قلبی و مغزی، دیابت و مشکلات خلقی شود.
یک فلوشیپ خواب با اشاره به اینکه خروپف یک زنگ خطر است، گفت: افت اکسیژن تنفسی هنگام خروپف زمینه ساز بروز پرفشاری خون، سکته قلبی و مغزی و دیابت است.

دکتر خسرو صادق نیت با اشاره به اینکه که خروپف می‌تواند نشانه‌ای از یک اختلال جدی به نام سندرم آپنه خواب انسدادی (وقفه تنفسی هنگام خواب) به شمار آید، گفت: خروپف ناشی از تنگ شدن راه‌های هوایی به ویژه در ناحیه حلق است که به علل مختلف در خواب اتفاق می‌افتد. وی گفت: هنگام خواب، شل شدن عضلات بدن در قسمت‌های مختلف از جمله حلق سبب باریک شدن مسیر تنفس می‌شود و این باریک شدن با ارتعاش قسمت‌های مختلف حلق و به ویژه زبان کوچک و کام نرم همراه می شود که خروپف را به دنبال دارد.

کاهش وزن به بهبود خروپف کمک می‌کند
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بهترین راهکارهای درمان خروپف را کاهش عوامل تشدید کننده آن دانست و گفت: خروپف در افراد چاق و بیشتر در مردان شایع‌تر است و همچنین در زنان، پس از یائسگی شیوع بیشتری دارد. این فلوشیپ خواب کاهش وزن را یکی از راه‌های درمان خروپف عنوان و افزود: خوابیدن در حالت طاقباز این مشکل را تشدید می‌کند بنابراین خوابیدن به پهلوها می‌تواند از شدت خروپف بکاهد و در مواقع خفیف باعث قطع خروپف شود. صادق نیت تاکید کرد: اگر با رعایت این روش‌ها مشکل فرد برطرف نشود، باید موضوع جدی گرفته شود چرا که می تواند عوارض مرگباری برای فرد به همراه داشته باشد.

افت شدید و مکرر اکسیژن با قطع متناوب تنفس هنگام خواب
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه خروپف همراه با قطع گاه گاهی تنفس هنگام خواب، افت شدید و مکرر اکسیژن را در پی دارد، افزود: افت اکسیژن می تواند زمینه ساز بروز بیماری‌های خطرناک همچون پرفشاری خون، سکته قلبی و مغزی، دیابت و مشکلات خلقی شود.


وی نداشتن خواب مناسب در طول شب و خواب آلودگی در طول روز را از جمله پیامدهای خروپف دانست و گفت: خواب آلودگی در طول روز باعث تصادف در رانندگی، خطای دید و حوادث شغلی می‌شود.

صادق نیت یادآور شد: در افراد مبتلا به وقفه تنفسی هنگام خواب، جریان هوا حدود ۱۰ تا ۲۰ ثانیه قطع می‌شود، هر چند بیمار به طور مداوم برای تنفس تقلا می‌کند و علامت آن این است که شکم او بالا و پایین می رود، اما هوا جریان ندارد و صدای خروپف در این مدت قطع می‌شود. وی با بیان این مطلب که خروپف یک اتفاق ساده هنگام خواب نبوده بلکه یک زنگ خطر محسوب می‌شود، اظهار داشت: افراد مبتلا به خروپف به ویژه اگر این مشکل همراه با قطع تنفس یا خواب آلودگی طی روز باشد، باید جهت تعیین شدت مشکلات خود به پزشک متخصص خواب مراجعه کنند.

این فلوشیپ خواب در پایان خاطرنشان کرد: پس از انجام آزمایش‌های خواب مناسب‌ترین درمان مشخص می‌شود که مهمترین آنها جراحی، تجویز دستگاهی به نام CPAP و استفاده از پروتزهای مخصوصی داخل دهان است.

منبع : ایسنا


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، دارو، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 21 فروردين 1393برچسب:, ] [ 17:38 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 


یک روش مطمئن برای شناخت عسل خوب این است که آن را داخل یک لیوان اب سرد بریزید ..

گفتارنيوز:روش های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت داره در این باره شنیده می شود منلا می گویند اگر عسل شکرک بزنه تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر در ظرف بریزیم نباید رشته اش قطع شود اما باید بگویم هیچ کدام از این روش ها برای تشخیض عسل اصل جواب نمی دهد !


اگر قطره های عسل حل نشدند و ته لیوان ته نشین شدند عسل اصل است اما اگر عسل در اب حل و ذرات ان به صورت رشته هایی در اب ناپدید شدند تقلبی است.

منبع:جام نيوز

 

 

 روش جالب برای تشخیص عسل اصلی + عکس


موضوعات مرتبط: صنایع غذایی، نگه داری، آموزشی، خبرهای آموزشی ، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 14 فروردين 1393برچسب:, ] [ 9:28 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

انسان باید به غذای خویش بنگرد (سوره مبارکه عبس، آیه 24) 

 

احیای سلامت

آیا می دانید:

1. قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است؟ (زیر دندان خود حس کرده اید)

2. ماده اولیه کالباس از سویا است که سودا زاست و مضر است و موجب کم حافظگی می شود؟ بنابر شواهد عینی گوشتهای غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس و کالباس استفاده می شود.

3. پیامبر اسلام (ص) فرموده اند گوشت گاو مرض است، روغن آن دارو و شیر آن شفاست؟

4. گوشت گاو به گفته ابوعلی سینا عامل 16 بیماری مهلک می باشد که اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا (اسکیزوفرنی) و سومی آن بواسیر می باشد. جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است؟

5. در شیر پاستوریزه فقط 2% چربی حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده نگهدارنده بنزوات سدیم و وایتکس زده
می شود که خطرناک و سرطان زاست؟

6. در شیر استرلیزه که امکان نگهداری 6 ماه در خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است؟

7. در ماکارونی 20% گنوتن صنعتی استفاده می شود که سرطان زاست و در بسیاری از کارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارونی استفاده می شود و ماکارونی یبوست زاست؟

8. در نان باگت برای متخلخل شدن از پودرهای بکینگ یا جوش شیرین شیمیایی (نه طبیعی) زیاد استفاده می شود که در گمرکها با علامت مرگ وارد  می شود؟

9. نان های مصرفی به دلیل فاقد سبوس بودن از مهمترین قسمت ریز مغذی که گروه ویتامین های (ب) می باشند محرومند و نان باگت بدترین نانهاست؟

10. ساندیس ها، نوشابه ها، بیسکویت ها، کیکها و ... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که هزار برابر شیرینتر از قند معمولی است ساخته
می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟

11. رنگهای افزودنی در نوشابه ها، ساندیسها، کیکها و آدامسها همه سرطان زا هستند؟

12. ماده مخدر به نام COLA (پپسی کولا، کوکاکولا و ...) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافئین و کارامل از این دست هستند؟

13. قیمت روغن های مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار بسیار ارزانتر از این مبلغ به فروش می رسد و از یک کیلو تخمه آفتابگردان نیز ارزانتر است؟

14. بیشتر محتوای روغنهای مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاههای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده و موجب چربی خون و دیگر بیماریهایی می شود که کشنده است؟

15. سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب بعلاوه اسانسها و رنگها هستند که همگی بسیار مضراند؟

16. جهت براق شدن خیارگلخانه ای از روغن مالی استفاده و خیارگلخانه ای به دلیل ندیدن نور خورشید سرطانزا و خطرناک اند؟

17. موز به جای هوای گرم جنوب در گلخانه های شهرهای مختلف، از جمله شهرهای شمالی، آن هم توسط کاربیت در ظرف چند روز به طور انبوه به عمل می آید و موجب تولید مرض و یبوست زاست؟

18. در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک لیمو هم وارد نمی شود و آبلیموی صنعتی از "آب کاه" بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر علت ته نشین نشدن محتوای آبلیمو می باشد؟

19. کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها از فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماریهای ایسکمیک قلبی می شود و شعار "کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما" فریب افکار عمومی است؟

20. نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلولهای کبدی، بیقراری، نامنظمی ضربان قلب به علت وجود بنزوات سدیم و کافئین می شود؟

21. گاز CO2 موجود در نوشابه سبب پوکی استخوان می شود و فسفر و اسید سولفوریک آن رقیب کلسیم سطح استخوان و موجب نرمی استخوان می شود.

22. یک عدد نوشابه به اندازه یک بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانه ای مشابه"سن ایچ" و "رانی" کمتر از نوشابه نیست؟

23. مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود؟ (دندان شکسته داخل نوشابه پس از هفت ساعت حل می شود)

24. سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستند و به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود و از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست بوده و باعث جوش صورت است؟

25. مصرف پفک توسط کودکان براساس تحقیقات علمی انجام شده در انگلستان موجب عقیمی و ناباروری در بزرگسالی می گردد؟

26. پفک حاوی تارترازین(ماده قرمز و نارنجی رنگ) سبب اختلالات رفتاری و اضطراب و پرخاشگری و عصبیت در اطفال می شود؟

27. پنیر پفک اغلب پنیر تلخ (پنیر فاسد) و گندیده و تاریخ مصرف گذشته می باشد. چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا هفت بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی می شود؟

28. برنج پر مصرفترین اقلام سفره ایرانیان سودازاست و موجب غلظت خون می شود. برنج یبوست زاست که یبوست مادر همه بیماریهاست. برنج موجب انسداد عروقی، سنگ صفرا و سنگ کلیه میگردد. خوردن برنج موجب تیرگی پوست می شود؟

29. چای سیاه موجب کم خونی، آریتمی قلبی، اختلالات گوارشی، چروکیدگی پوست و ریزش مو می شود؟

30. شکر سفید برای کبد مضر بوده و موجب به هم خوردن متابولیسم سلولهای کبدی می گردد و قند و شکر تفاله باقیمانده چغندر قند و نیشکر است که مواد ارزشمند آن گرفته شده و به دامها داده می شود و مواد رنگبر قند و شکر هم مضر می باشند؟

31. گوشت مرغ و ماهی که متأسفانه سفارش بسیاری از پزشکان است بلغم زاست و موجب سکته و تومورهای مختلف می گردند؟

32. گوشت مرغ و ماهی های پرورشی حاوی هورمون هستند که عوارض متعدد به بار می آورند؟

33. روش ذبح مرغها سبب ترشح هورمون استرس در بافتهای آنها می شود که مضر است؟

34. به مرغها آنتی بیوتیکهای متنوع و متعددی خورانده می شود که درصد بروز و شیوع عفونتهای میکروبی مصرف کنندگان را بالا می برد. مرغهای ماشینی براساس تحقیقات فرانسوی ها بدلیل محرومیت از نور بسیار مضرند؟

35. اسیدهای چرب ترانس در چیپس پس از حرارت مکرر سرطان زا می شوند؟

36. کلیه تن ماهی ها، کنسروها، کمپوتها، سرکه، آبلیمو و آبغوره های کارخانه ای، رب کارخانه ای، بستنی ها، کاکائوها، بیسکویتها و اقلام غذایی کارخانه ای و بسته بندی حاوی به دلایل متعدد مضر، سرطان زا و کشنده هستند؟

37. ظروف استیل، سرب وارد غذا می نماید که سرطان زاست. ظروف تفلون نیز به دلیل تخریب لایه های تفلون سرطان زاست؟

38. ظروف آلومینیوم موجب کم خونی‌، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست می شوند و ظروف لعاب دار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زاست. ظروف زودپز، تندپز و ماکروویو همگی مضرند؟

39. مسواک رایج موجب از بین رفتن مینای دندان و خمیر حاوی فلوراید موجب پوسیدگی دندان می شود؟

در دنیایی که سیگار فروخته و تبلیغ می شود چه جای تعجب است و اما چه باید بکنیم؟  

ü       بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.

ü       بهترین روغن روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی هستند.

ü       بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.

ü       بهترین روغن، روغن حیوانی است. روغن ارده کنجد و زیتون (غیر کارخانه ای) هم بهترین روغن گیاهی هستند.

ü       بهترین نان، نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک.

ü       بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل، سرکه و ... می باشد.

ü       بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف آنها توصیه می شود مثل (چای کوهی، گل گاوزبان، سنبل الطیب، گزنه، زنجبینل، میوه نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخدوس و ...) همراه کمی عسل.

ü       به جای قند و شکر استفاده از عسل، خرما، شیره، کشمش و توت خشک عمل بسیار به جا است.

ü       بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدایی از غذا می شود ظروف سنگی و مسی می باشد که سفارش
ائمه معصومین (ع) و در کشور ما رایج بوده است.

ü       بهترین تنقلات، آجیلهای طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بیشتر مفید می باشند. (مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است).

ü       مصرف سرکه های طبیعی به اندازه لازم، بسیار توصیه شده است.

ü       با خوردن انواع آش ها دچار مریضی نخواهید شد. (نام آشپزخانه امروز بی مسمی است). غذاهای خورشتی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن به ویژه نعنا به جای سالادهای امروزی، لبنیات محلی پر چرب و دست نخورده، حبوبات به خصوص نخود (اگر خیس شده و آب آن دور ریخته شود موجب نفخ نیز نمی شود)و سس دست ساز طبیعی (مخلوط تخم مرغ و سرکه) به طور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی به طور تازه استفاده شود.

ü       از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً مصرف میوه ها در محل جغرافیایی رویش طبیعی آنها مفیدترند. پوست میوه ها به عنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است. میوه ها و سبزیجات هر چه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدتر است.

ü       از نمک کامل طعام که به صورت طبیعی حاوی منیزیم، کلسیم، پتاسیم، یُد، منگنز، روی(zinc) و ... می باشد استفاده نمایید که برای بدن ضروری است.

ü       استفاده از چوب مسواک (بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضد عفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه خواهد بود.

ü       واکسن بدون مرض و موجب شفا، حجامت است. فصد با توصیه طبیب موجب سم زدایی از بدن می گردد.

ü       اکثر غذاها با مزاجهای چهارگانه (صفرا، دم، بلغم، سودا) که اصل بنیادین پزشکی اسلامی است، اثرات متفاوت دارد. لذا شناخت طبع (سردی و گرمی) جزء اولین مرحله خودشناسی می باشد. در این مورد به متخصصین طب سنتی مراجعه نمایید.

ü       با توجه به آیه 195 سوره مبارکه بقره که می فرماید "با دست خود، خود را به هلاکت نیاندازید" مسئولیت شرعی و الهی شما حفظ سلامت خود و اجتماع خواهد بود که با مطالعه و آگاهی بیشتر در این زمینه عمل به آن، آگاهی سازی دیگران را جزء وظایف شرعی خود بدانید.

آیا اگر وزارت بهداشت، صدا و سیما و ... نتوانند از زیر سلطه سرمایه داران، کارخانه داران، صاحبان شرکتها، تراستها، کارتل های داخلی و خارجی، بیرون بیایند ما تکلیفی برای تندرستی نداریم!!!؟


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 12 فروردين 1393برچسب:, ] [ 12:32 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

مصرف قند حتی نوع طبیعی آن یا مصرف نشاسته تصفیه شده، باعث افزایش میزان انسولین و ذخیره چربی در بدن می شود. این عامل همراه با کمبود کروم (نوعی ماده معدنی) خطر اضافه وزن، چاقی مفرط یا ابتلا به دیابت را بیشتر می کند. علت اصلی کمبود این عنصر به روش های کشاورزی و تهیه محصولات غذایی بر می گردد. این ماده معدنی انسولین را متعادل می کند و در کاهش وزن موثر است.

مصرف قند حتی نوع طبیعی آن یا مصرف نشاسته تصفیه شده، باعث افزایش میزان انسولین و ذخیره چربی در بدن می شود. این عامل همراه با کمبود کروم (نوعی ماده معدنی) خطر اضافه وزن، چاقی مفرط یا ابتلا به دیابت را بیشتر می کند. علت اصلی کمبود این عنصر به روش های کشاورزی و تهیه محصولات غذایی بر می گردد. این ماده معدنی انسولین را متعادل می کند و در کاهش وزن موثر است.

محققان آمریکایی دریافته اند، مصرف روزانه کروم باعث می شود 2 برابر چربی بیشتری سوزانده شود. کروم به استحکام سرخرگ ها، بهبود گردش خون و سلامت قلب کمک می کند و نقش چشمگیری در کاهش اشتها به شیرینی ایفا می کند. ماده معدنی کروم که به طور طبیعی در مواد غذایی غنی از قند طبیعی یافت می شود، به بدن در هضم و سوخت و ساز مواد غذایی طبیعی کمک می کند. با حذف این ماده از برنامه غذایی، بدن مستعد مشکلات متعدد مربوط به مصرف قند تصفیه شده از جمله افزایش وزن می شود.

علایم کمبود کروم

چاقی مفرط و اضافه وزن

اشتها به مصرف مواد غذایی شیرین و نشاسته دار

دیابت

مقاومت در برابر انسولین

سندروم متابولیک

بالا بودن کلسترول یا تری گلیسرید

منبع کروم

غلات سبوس دار، کاهو، پیاز، لوبیا، گیاهان بنشنی و گوجه فرنگی رسیده.

ماده مغذی ضدکروم

بیشتر مکمل های کلسیم و قرص های ضداسید، میزان جذب کروم در بدن را کاهش می دهند، بنابراین بهتر است جداگانه مصرف شوند. در صورت مصرف روزانه آسپرین، کمتر از مواد حاوی کروم استفاده کنید؛ اگرچه به ندرت اما احتمال مسمومیت با کروم وجود دارد، بنابراین دوز توصیه شده در مصرف آن را جدی بگیرید.

مصرف دارو

در صورت مصرف انسولین یا داروهای ضد دیابت، قبل از مصرف مکمل کروم با پزشک خود مشورت کنید. زیرا به علت تاثیر کروم در کاهش میزان بالای قند، شاید لازم باشد داروی مصرفی شما کاهش یابد. مصرف مکمل های کروم در کاهش افسردگی و خطر حمله قلبی نیز موثر هستند.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, ] [ 12:25 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

روال پیگیری سیم کارت های دزدیده یا مفقود شده به اندازه ای طولانی و خسته کننده است که شاید راهکارهای همراه اول و ایرانسل برای ردیابی های مستقل و ویژه بیشتر به کار آید.

ردیابی گوشی های مفقودی و دزدیده شده با کم ترین هزینه

ردیابی گوشی های مفقودی و دزدیده شده با کم ترین هزینه

به گزارش شگفت انگیز :مفقود یا دزدیده شدن گوشی های تلفن همراه بیش از خسارت های مالی و معنوی که به دنبال دارد، آزردگی خاطر و نوعی استرس درونی برای مال باختگان به وجود می آورد به نوعی که آثار آن تا حدی بلند است که در برابر کوچکترین کنشی به صورت کاملا ناخودآگاه واکنش نشان می دهند.

یک مؤسسه تحقیقات روانی در اروپا نیز سال گذشته اعلام کرد که استرس ایجاد شده در بانوان بسیار بیشتر از آقایان است و البته در این گزارش بارها تأکید شده بود که آثار این سانحه برای کسانی نمود دارد که گوشی را از کنار گوش آنان قاپ بزنند و الا در شرایط دیگر یا با دیدن صحنه دزدی در پوزیشن های دیگر چندان اثری در روحیه آنان نمود نخواهد داشت.

اما در ایران همواره به کاربران موبایل توصیه شده که برای سیم کارت شان PIN Code در نظر بگیرند تا در صورت ربوده شدن گوشی، سیم کارت مورد مزاحمت و سوء استفاده قرار نگیرد؛ به کاربران گوشی های هوشمند نیز توصیه این بوده که از برنامه های کاربردی ضد سرقت استفاده کنند تا در صورت دزدیده شدن گوشی بتوان آن را قفل کرد یا حتی الامکان در صورت تعویض سیم کارت به شماره جدید آن دسترسی داشت.

رمزگذاری برای فایل ها و خودداری از نگهداری فایل های محرمانه و ضروری در گوشی همراه نیز از جمله دیگر نکاتی بوده که زبان به زبان چرخیده و دست کم کل جامعه را در بر گرفته است.

حال با تمامی این تفاسیر اگر گوشی دزدی  یا مفقود می شد، باید به مرکز خدماتی اپراتور مورد نظر می رفتیم تا با سوزاندن سیم کارت مانع از سوء استفاده از آن می شدیم یا خط را یک طرفه می کردیم تا بتوانیم تماس های ورودی به گوشی را همچنان داشته و پیگیر گوشی مفقودی باشیم.

گوشی های موجود در بازار بر حسب تنوع و قیمتی که دارند، گاهی برای مال باختگان بسیار پر اهمیت است که به دنبال سارق بگردند و از این جهت در گام اول باید به این یقین می رسیدند که گوشی آن ها دزدیده شده یا مفقود گردیدده است زیرا در صورت دزدیده شدن، موضوع کیفری می شود و در صورت مفقود شدن حقوقی؛ هر کدام از این دو موضوع نیز روالی مشخص و جداگانه برای پیگیری دارد.

اگر شخصی معتقد باشد که گوشی او دزدیده شده باید به کلانتری و با نامه ای که از آنجا می گیرد به دادسرا مراجعه کند؛ دادسرا هم مجددا نامه ای به آگاهی می زند و در این مرحله آگاهی درخواستی را برای سه اپراتور ارتباطی (همراه اول-ایرانسل-تالیا) تنظیم می کند تا پیگیر گوشی دزدیده شده از طریق شماره سریال باشند.

حال اگر بعد از گذشت مدت زمانی مشخص که معمولا ۴۵ روز است، بررسی اپراتورها نتیجه دهد روال هایی بیش از مراحل ذکر شده پیش می آید و مجددا باید بین دادسرا، آگاهی و اپراتور مربوطه طی العرض و شکوائیه ای را برای باز ستاندن گوشی دزدیده شده تنظیم کرد.

اما حالت دوم این است که مال باخته اعلام مفقودی کند که در این شرایط با توجه به حقوقی بودن موضوع، پای شورای حل اختلاف به میان می آید و برخی روال های پیگیری گوشی دزدیده شده که مطرح شد، حذف می شود.

روال رسمی تا پیش از این به شکل مطرح شده بود و از این جهت بسیاری از مردم از پیگیری گوشی دزدیده یا مفقود شده خود منصرف می شدند، اما با سیستم هایی که همراه اول و ایرانسل برای مشترکان خود پدید آورده اند، شاید با توسل به راهکارهای ساده تری نیز بشود که گوشی مفقودی یا دزدیده شده را ردیابی کرد.

*همراه اول ردیاب گوشی های مفقودی یا دزدیده شده*

مشترکین همراه اول برای ردیابی گوشی مفقود یا دزدیده شده خود می توانند از روش های زیر استفاده کنند:

•         ارسال شماره سریال گوشی از طریق شماره گیری کد #۲۱۴۱*۱۱۱*

•         از طریق سامانه جامع پیامکی خدمات همراه اول با ارسال ۲۱۴۱ به شماره ۱۱۱

سیستم ردیابی گوشی تا ۱۰ روز پس از دریافت شماره سریال، به جستجوی گوشی مفقود شده می پردازد و درپایان نتیجه را به اطلاع مشترک می رساند.

پس از گذشت ۱۰ روز در صورت موفقیت در ردیابی گوشی مبلغ ۳۰۰۰ تومان به حساب مشترک منظور شده و کد

رهگیری در اختیار مشترک قرار می گیرد تا مراحل حقوقی را از طریق مراجع ذی ربط پیگیری نماید.

درصورت عدم موفقیت، هزینه ای از مشترک کسر نشده و مشترک می  تواند برای ردیابی مجدد گوشی خود اقدام کند.

در هر دوره، تنها می شود درخواست ردیابی یک گوشی را از طریق یک شماره همراه اول اعلام کرد.

در طول دوره ی ۱۰ روزه نیز می توان با یکی از روش های زیر از وضعیت فعال و غیر فعال بودن سرویس ردیابی و نیز

تاریخ اتمام مهلت ردیابی اطلاع پیدا کرد:

•         شماره گیری کد #۲۱۴۰*۱۱۱*

•         ارسال ۲۱۴۰ به سرشماره ۱۱۱

*گوشی ایرانسلی را موقعیت یابی کنید*

اپراتور دوم ارتباطی هم با سرویس موقعیت یابی (LBS)، برخلاف سرویس های رایج که با استفاده از ماهواره موقعیت را تعیین می نماید از دکل های تلفن همراه برای تعیین موقعیت استفاده می کند.

به این ترتیب، امکان ردیابی هر وسیله ای تنها با یک سیم کارت ایرانسل مهیا می  گردد. (این سرویس در مقایسه با GPS از دقت کمتری برخوردار بوده و برای موقعیت یابی بسیار دقیق توصیه نمی گردد.)

برخی ویژگی های این سرویس نیز به شرح ارزان تر بودن نسبت به روش های مشابه، پوشش در اماکن مسقف و مصرف کمتر باطری نسبت به GPS است.

استفاده از این سرویس با توجه به اینکه موقعیت یابی آن بر حسب طول و عرض جغرافیایی سیم کارت صورت می گیرد، امکان این را فراهم می آورد تا حتی در فضاهای سر بسته که امکان استفاده از GPS وجود ندارد، بتوان از موقعیت یابی استفاده کرد.

از آنجایی که این سرویس تنها بر اساس شبکه تلفن همراه ایرانسل فعالیت می کند، امکان استفاده از آن در خارج از پوشش این شبکه وجود ندارد.


موضوعات مرتبط: فناوری و سیستم، فناوری ، سیستم، موبایل، ،
برچسب‌ها:
[ یک شنبه 10 فروردين 1393برچسب:, ] [ 17:41 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]
صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 52 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ حرفه وطن خوش آمدید
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان حرفه وطن و آدرس herfevatan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
اسفند 1396
فروردين 1396 اسفند 1395 بهمن 1395 دی 1395 خرداد 1395 فروردين 1395 آذر 1394 شهريور 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391
امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 51
بازدید هفته : 102
بازدید ماه : 1646
بازدید کل : 240236
تعداد مطالب : 511
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب آنلاین

خطاطي نستعليق آنلاين