حرفه وطن
 
قالب وبلاگ

جعبه تقسیم :

­­­­­­درانواع سيم كشي هاي روكاروتوكار براي انشعاب مدارهاي الكتريكي فرعي ازمدار اصلي براي فضاهاي مختلف ساختمان از وسايلي بعنوان محل انشعاب يا ترمينال استفاده مي شود كه به آنها جعبه تقسيم گفته مي شود.

اين وسايل در دونوع روكارو توكار ودر شكل ها و با جنس هاي مختلف ساخته شده وبه كار مي روند. جعبه تقسيم ها محل اصلي ارتباط اجزاي الكتريكي يك مدار بوده و ابتدا جريان برق وارد اين وسايل مي شود.

سيم هاي ورودي به جعبه تقسيم دريك مدار تكفاز عبارتند از: فاز، نول و ارت

فنر سیم کشی :

براي عبور دادن سيم ازداخل لوله هاي توكار ازفنر مخصوص سيم كشي استفاده مي شود. اين فنر از يك نوار نازك فولادي درست شده كه به يك سر آن يك گوي فلزي وبه انتهاي ديگر آن يك قالب فلزي متصل است.

هنگام سيم كشي ، فنر را از طرف گوي وارد لوله نموده ، پس از عبور دادن آن ازلوله وخارج كردن گوي ازداخل قوطي (جعبه تقسيم، كليد، پريزو...)، تعداد سيم هاي را كه بايد از داخل لوله عبور كند به قلاب طرف ديگر وصل مي كنند سپس با كشيدن گوي سيم ها را از داخل لوله عبور مي دهند.

لوله هاي سيم كشي توكار (خرطوم) :

در سيم كشي هاي توكار به منظور تعيين مسير عبور سيم ها و محافظت از سيم هايي كه در داخل ديوار عبور داده شده اند ، از لوله هاي پلاستيكي (خرطومي  يا صاف)، استفاده مي شود. معمولاً دوسر لوله ها به قوطي هاي انشعاب يا اجزاي مدار از قبيل كليد، پريزو... ختم مي شود تا پس از پوشيده شدن سطح روي ديوار ، به وسيله فنر سيم كشي  بتوان ارتباط بين اين قطعات را با عبور دادن سيم ها از داخل لوله هاي بين آنها به هم برقرار نمود.

 

ترمینال ها :

 مورد مصرف : برای اتصال سیم ها به هم به وسیله پیچ می باشد وعموماً درتابلوهای توزیع مورد استفاده قرار می گیرد ووظیفه آن اتصال برق به تابلو وخروج برق به مصرف کننده ها است.

ساختمان ترمینال : ازدو قسمت هادی وعایق تشکیل شده است. قسمت هادی آن مانند یک بوش بوده که دوطرف آن، دوسوراخ قلاویز شده دارد که به وسیله پیچ می توان سیم را درداخل آن محکم کرد ، قسمت عایق آن که روی قسمت هادی راکاملاً می پوشاند وجنس عایق آن از کائوچو ، پلاستیک ویا چینی است.

ترمینال هل عموماً به صورت شاخه های دوازده خانه ای ویا به صورت تکی بوده که درداخل ریل ترمینال کنار یکدیگر قرار گرفته واز طرفین محکم می شوند.

جنس عایق : به رنگ های سیاه، سفید، خاکستری، یا زرد می باشد.

ترمینال ها ازنظر اندازه وآمپر مجاز برابر استاندارد سیم ها انتخاب می شوند.

 

فیش ها و سر سیم ها :

 مورد مصرف : دربعضی ازاتصالات دستگاه های الکتریکی به جای پیچ از فیش استفاده می شود. فیش ها به سیم ها پرس ویا لحیم می شوند، تا عمل اتصاال راحت تر انجام شود. دراین گونه موارد مقاومت محل اتصال به کمتریم مقدار تقلیل پیدا می کند.

جنس فیش و سرسیم : جنس فیش ها از هادی آلومینیوم ، برنج ویا مس انتخاب می شوند.

فیش و یا سر سیم : باتوجه به استاندارد سیم ها انخاب می شوند.

 

 

نوار چسپ (لنت برق) :

مورد مصرف : جهت عایق بندی اتصالات سیم ها به کارمی رود. وقتی دو یا چند سیم را به هم اتصال می دهند قسمت هادی بدون روپوش ان را به وسیله نوار چسپ عایق بندی می کنند.

جنس وساختمان نوار چسپ : ازنوار نازک پلاستیک به پهنای 4/3 اینچ یا 19 میلیمترساخته شده که ازیک طرف به مواد چسبنده آغشته بوده تا هنگام عایق بندی روی هم چسبیده شده وباز نشود.

رنگ نوارچسپ : سیاه، سفید، زرد، قرمز، آبی ، سبز می باشد.

 بست دوپايه :

 براي نصب سيم ها در سيم كشي توكار روي ديوار و... استفاده مي شود.

 


موضوعات مرتبط: برق و الکترونیک، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:, ] [ 10:56 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 خشت

نحوه ساخت خشت: خشت، خاک نمناک ویا گلی است که به آن شکل داده باشند.گل مصرفی مخلوط همگن و ورز دیده خاک وآب می باشد.گل مصرفی برای ساخت خشت باید 15تا20 درصد ماسه داشته باشدچنانچه کمتر از این مقدار باشد خشت ترک برمیدارد.

درحدود 25 درصداز وزن خشت تر را آب تشکیل میدهد واگر در این حالت در کوره قرار گیرد بخار آب تشکیل شده گازکوره را نمناک میکند و غبار خاکسترروی خشت چسبیده و آن را بدرنگ میکند. خشک کردن خشت باید همه جانبه وبه آهستگی انجام پذیردبطور کلی سه روش برای خشک کردن خشت وجود دارد:

ü خشت های تر رادر اتاق هایی که روی کوره ها می سازندقرار داده واز پایین اتاق هوای گرم وخشک به خشت میرسانند وهوای نمناک ازبالاخارج میشود.(روش هوفمان)

ü خشتها به طوراتوماتیک در واگنها چیده میشوند.این واگنها به اتاقهای مخصوص خشت خشک کنی هدایت میشوند ودر آنجا هوای داغ را از پایین وارد کرده وهوای سرد ونمناک شده ازبالا مکیده میشود.

ü خشت ها را روی واگنها قرا داده، ودرون تونلی مخصوص هدایت نموده واز ابتدا تا انتهای تونل بتدریج شدت گرما بیشتر میشود.در این روش خشتها یک روزه خشک میشوند.

آجـر

گلی که در خشت زدن برای تهیه آجراستفاده میشود شکل خمیری دارد وباید 15تا20درصدماسه داشته باشد. چنانچه مقدار ماسه آن کمترباشد،آجرموقع خشک شدن ترک میخورد و موقع پختن تغییر شکل زیادی می دهد واگر مقدار ماسه آن زیاد باشدآجر دارای تخلخل زیادی شده وسست میگردد.

اغلب همراه خاک رس مقداری سنگ آهک به مقدار کم وجود دارد که بلا مانع است و مقدار زیاد آن باعث کم شدن دمای ذوب آجر شده ودر نهایت آجر کج ومعوج درمی آید.

سنگ آهک در آجر                      مکیدن آب هنگام استفاده ودانه های آهک شکفته شده وباد میکنندکه اصطلاحا به آن «آلوئک»  میگویند.

سنگ گچ در آجر                      پس از مصرف آجر در ساختمان آب مکیده ودر سطح آجررو میزند ونمای ساختمانها را زشت میکند که به آن « سفیدک»  میگویند.

­­وجود اکسیدهای آهن در خاک رس آجر را قرمزکرده ودمای ذوب آن را پایین می آورد از این رو در آجرهای نسوز مقدار اکسیدهای آهن خیلی کم است.

موادآلی نظیر علف،شاخه و...در آجر                      موقع پختن می سوزندوجای آن درآجر خالی می ماندودر نتیجه آجر پوک میشود. به همین منظور برای تهیه آجرهای پوک وسبک میتوان خاک اره به گل آن اضافه نمود.

 آجرپزی

آجرپزی یعنی گرما دادن به خشت به اندازه ای که آب شیمیایی خاک گرفته شود و دانه های خاک در اثر حرارت به حد عرق کردن برسند ولی ذوب نشوند بلکه فقط به همدیگر چسبیده، به جسم سختی تبدیل شوند تا دارای مقاومت نسبتا خوبی باشند.

خاک رس درحدود1400درجه ذوب میشوند ولی به علت مواد خارجی، درجه ذوب آن پایین آمده و آجر ساختمانی در گرمای نزدیک900 درجه پخته میشود.

بطور کلی 3 نوع کوره آجرپزی وجود دارد که بشرح زیر است :

کوره چاهی : چاهی استوانه ای که در زمین حفر میشود  وآجرها در آن چیده میشوند سپس با گرمای کوره که در پایین کوره تعبیه شده و معمولا سوخت کوره را چوب،زغال سنگ ونفت سیاه تشکیل میدهد شروع به خشک کردن آجرها مینماید دراین کوره ها گرما وانرژی زیادی تلف میشود زیرا پس از آنکه خشت به آجر تبدیل شد باید چند روز صبر کرد تا آجرها سرد شود مدت زمان کار این کوره ها با توجه به ظرفیت محدود آنها در هر دوره حدود 15روز طول میکشد.دراین نوع کوره ها آجر وآتش ثابت هستند.

کوره هوفمان : این کوره را ابتدا یک بنّای آلمانی بنام «فردریچ هوفمان» ساخت.در این کوره ها ازهدررفتن گرما،به مقدار زیادی جلوگیری میشود کار این کوره پیوسته است وظرفیت بازدهی آن خیلی زیاد است.این کوره از دو قسمت تشکیل شده است : یکی فضای پخت ودیگری فضای دود ودودکش.فضای پخت از اتاقهایی به ابعاد 5/2×5 مترکه با یکدیگر مرتبط هستند تشکیل شده که به هر کدام (قمیر) میگویند. هر اتاقک یا قمیر به وسیله یک مجرا به مجرای سراسری دود مرتبط میباشد.دراین کوره آجر ثابت و آتش متحرک است.

کوره تونلی : کار این کوره شبیه تونل خشت خشک کن است، زیرا از یک طرف کوره واگن حامل خشت وارد شده واز طرف دیگرآجر سرد شده خارج میشود. دراین روش یک منبع آتش در وسط آن تعبیه شده که با حرکت واگنها یکی یکی از زیر منبع گرما حرکت کرده و خشک میشوند وهمزمان با بیرون آمدن سرد میشوند دراین روش میتوان سرعت حرکت واگنها را تنظیم نمود کارکوره تونلی کاملا پیوسته بوده و گرمای خیلی کمی تلف میشود امّا ساختن تونل وریل گذاری وقیمت واگنها گران است در این روش آجر متحرک وآتش ثابت است.

شکل و خواص آجر

در زمانهای قدیم آجر به اندازه 5×40×40 میساختند که به آن آجر نظامی میگفتندودر زمان حال به اندازه معمول 5×10×21 میسازند بطورکلی طول آجرباید دو برابرعرض آن بعلاوه یک باشد.آجرها ممکن است توپر، توخالی ویا سوراخ دارتهّیه شوند.

شکل سطح مقطع سوراخ های آجرمربع، مستطیل ویا گرد میباشد برای کم شدن وزن آجر آنهارا توخالی میسازند ولی در جاهایی که به مقاومت بیشتری نیاز است از این گونه آجرها استفاده نمیشود،بیشترین محل استفاده این گونه آجرها در سقفها و دیوارهای جدا کننده است که عایق انتقال صوت وحرارت میباشند.

ویژگیهای یک آجر خوب عبارتند از:آجر خوب صدای زنگ میدهد واین نشانه توپری و مقاومت خوب وپایداری آن در برابر یخبندان میباشد،کم ساییده میشود وسخت است.یک آجر خوب بین8 تا 18 درصد وزنش آب جذب میکند.

دو نوع آجری که بیشترین کاربرد را دارند عبارتنداز:

آجر نسوز: منظور از نسوز بودن بمعنای اصلا نسوختن نیست بلکه تا یک حرارت معینی را تحمل کرده وبعد از آن خواهد سوخت. رس در حرارت2050 درجه وسیلیس(ماسه) در دمای  1685 درجه ذوب میشود. بیشترین مواد موجود در آجرهای نسوزخاک رس، ماسه، دولومیت و...می باشند.

موارد استفاده آن درصنعت ذوب آهن،کارهای ساختمانی، بخاریها ودیگ های بخار میباشد.

 آجرلعابی: برای آنکه سطح آجرصاف، زیبا وصیقلی باشد وآب درآن نفوذ نکند ودر برابرمواد شیمیایی پایداربماند روی آن یک لعاب نازک میکشند.

برای این کارروی آجر را با لعاب بی رنگ یا رنگی اندود کرده،آن را میپزند. هنگام پختن لعاب، پوسته نازکی روی آجر بوجود میایدکه ضریب انبساط وانقباض لعاب و سفال بایستی یکسان باشد در غیر اینصورت پس از بکار رفتن لعاب ترک میخورد.


موضوعات مرتبط: ساختمان، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:, ] [ 10:53 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

معرفی سایت

http://translate.google.com

سایتی بسیار عالی برای ترجمه کلمات ومتون به زبانهای مختلف با پشتیبانی از زبان فارسی

www.suherfe.blogfa.com

 

ورود به سایت


موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:, ] [ 10:41 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

اشنايي بااصطلاحهاي مواد غذایی وافزودنیهای غذایی                                        

      پاستوريزه سازي(PASTEURIZATION):  روشي براي كشتن اغلباشنايي بااصطلاحهاي مواد غذيي ومعرفي افزودني هاي مواد غذايي ميكروارگانيسمهاي بيماريزا (كاهش تعداد آنها تا حدي كه ايجاد بيماري نكنند) و غير فعال ساختن آنزيمهاي موجود در مواد غذايي بمنظور به تعويق انداختن فساد در مواد غذايي اطلاق ميگردد.

* (LTLT): حرارت دادن مواد غذايي تا 62.8 سانتي گراد به مدت نيم ساعت.

* (HTST): حرارت دادن مواد غذايي تا 72.8 سانتي گراد به مدت 15 ثانيه.

* (UHT)=(ULTRA-PASTEURIZED): حرارت دادن مواد غذايي تا 140-150 در جه سانتي گراد به مدت 1 تا 2 ثانيه. در اين روش بيشتر ميكروارگانيسمهاي بيماريزا نابود ميگردند و در صورتي كه مواد غذايي پس از پاستوريزه شدن با اين شيوه بسته بندي مناسبي داشته باشند ميتوان آنها را به مدت 3 ماه بيرون از يخچال نگهداري كرد. (البته تا وقتي كه بسته بندي آنها باز نشده باشد)

2- استرليزه سازي و يا سترون سازي(STERLIZATION): در اين روش تا حدودي تمام پاتوژنها (عوامل بيماريزا)  موجود در مواد غذايي كشته ميشوند. در اين روش مواد غذايي در دماي 110درجه سانتي گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه حرارت داده ميشوند. مواد غذايي استرليزه شده را ميتوان تا 4 ماه بيرون از يخچال نگهداري كرد (البته تا زماني كه بسته بندي آنها باز نشده باشد)

3- هموژنيزاسيون و يا همگن سازي(HOMOGENIZATION): به يكنواخت كردن بافت و تركيبات مواد غذايي اطلاق ميگردد. براي مثال هنگامي كه شير تازه را درون يخچال قرار دهيد پس از چند ساعت چربي شير  جدا گشته و به سطح شير مي آيد و خامه تشكيل ميگردد. براي جلوگيري از اين فرايند شير داغ را با فشار زياد از منافذ بسيار ريزي عبور ميدهند تا گويچه هاي چربي به اجزاي ريزي شكسته شوند و بطور يكنواخت در شير معلق باقي بمانند.

4- نگهداري در يخچال(REFRIGERATION): دماي پايين رشد و تكثير ميكروبها و ساير ميكروارگانيسمها را به تعويق مي اندازد.

5- فريز كردن و يا منجمد كردن(FREEZING): در دماي خيلي پايين تكثير ميكرو ارگانيسمها بطور كامل متوقف ميگردد.

6- خشك كردن(DRYING): با كاهش فعاليت آب، تكثير ميكروبها را متوقف و يا به تاخير مي اندازد. با اين روش اغلب ميوه ها را نگهداري ميكنند (DRIED FOOD). ميوه هاي خشك مدت زمان بيشتري بيرون از يخچال  و فريزر سالم ميمانند و تاريخ مصرف بالاتري دارند. ميوه هاي خشك از آنجايي كه بيشتر آب خود را از دست داده اند طعم قوي تري نسبت به ميوه هاي تازه داشته اما بيشتر ويتامين C خود را ازدست داده اند. برخي ميوه هاي خشك داراي SULUR DIOXIDE ميباشند كه موجب تحريك بيماري آسم ميگردند.

7- بسته بندي وكيوم(VACUUM PACKING):محيط خلاء و فاقد اكسيژن باكتريهاي هوازي را غير فعال ميسازد.

8- كنسرو كردن(CANNING):به پختن ميوه، سبزيجات و مواد غذايي ديگر و قرار دادن آنها درون قوطي و يا ظروف شيشه اي كاملا در بسته و جوشاندن ظروف بمنظور انهدام و يا كاهش تعداد باكتريها اطلاق ميگردد. كنسرو كردن طعم و كيفيت مواد غذايي را تغيير ميدهد.

9- ترشي و شور انداختن(PICKLING): عمل آوري غذا با قرار دادن و يا پختن در آب نمك و سركه (و يا در موارد نادر دراتانول، روغنهاي نباتي و يا سديم هيدروكسايد )بمنظور انهدام و يا كاهش ميكروارگانيسمهاي بيماريزا  اطلاق ميگردد.

10- خشك كردن انجمادي(FREEZE-DRYING): ابتدا مواد غذايي منجمد گشته و سپس آب آنها با تصعيد برداشته ميشود. مواد غذايي منجمد شده را در محيط خلاء و كم فشار قرار ميدهند تا آب منجمد مواد غذايي بطور مستقيم از فاز جامد به گاز تبديل گردد. در اين روش مواد غذايي خشك شده كمتر چروك خورده و افت حجمي پيدا ميكنند و همچنين طعم و بوي آنها نيز بدون تغيير باقي مي ماند. در اين روش گلها را نيز خشك ميكنند. مواد غذايي خشك شده با اين روش را ميتوان در محيط اتاق و بيرون از يخچال نگهداري كرد.

11- نمك سود كردن(SALTING): ميكروارگانيزمها در يك محيط پر نمك قادر به ادامه حيات نميباشند. روشي براي نگهداري مواد غذايي.

12- كارامليزه كردن(CARAMELIZATION): به حرارت دادن مواد غذايي حاوي شكر زياد اطلاق ميگردد. حرارت دادن شكر در دماي 120 درجه سانتي گراد موجب اكسيداسيون شكر شده و توليد ماده قهوه اي رنگي بنام كارامل ميكند.

13- گاز دار كردن(CARBONATIOIN): به انحلال دي اكسيد كربن با فشار زياد در آب و يا مايعات ديگر اطلاق ميگردد. اين انحلال توليد محلول رقيق اسيد كربنيك را ميكند. برخلاف تصور عام طعم گاز دار بودن و يا همان احساس سوزش ملايم هنگام نوشيدن نوشابه هاي گاز دار بخاطر تشكيل حباب نيست بلكه همين اسيد كربنيك رقيق است كه چنين احساسي را پديد مي آورد. حذف اكسيژن در نوشابه هاي گاز دار  تكثير باكتريها را متوقف ميسازد.

14- دود دادن(SMOKING): دود آلود كردن سطح مواد غذايي بمنظور طعم دادن، پختن و يا نگهداري آنها. در اين روش مواد غذايي را در معرض دود حاصل از سوختن چوب قرار ميدهند. دود يك آنتي باكتريال و آنتي اكسيدان محسوب ميگردد اما از آنحايي كه در اين روش تنها سطح خارجي مواد غذايي با دود پوشيده ميگردد و دود به عمق مواد غذايي نفوذ نميكند نميتواند روشي مناسبي براي نگهداري مواد غذايي باشد.

15- پرتو دهي(IRRADIATION):اين روش به پاستوريزه كردن سرد و يا الكترونيكي نيز معروف است.(COLD/ELECTRONIC PASTEURIZIATION) در اين روش مواد غذايي را در معرض پرتوهاي يونيزه كننده اي مانند اشعه ايكس، اشعه گاما و پرتو الكترون قرار ميدهند تا ميكروارگانيزمهاي مواد غذايي كشته شود. اين روش كيفيت مواد غذايي را كاهش نميدهد. از اين روش براي نگهداري گوشت، ادويه جات و برخي ميوه ها استفاده ميشود.

16-CURING: در اين روش با فرايند اسمز رطوبت گوشت گرفته ميشود. در اين روش از نمك، شكر، نيتراتها و نيتريتها استفاده ميگردد.

17- تخمير كردن(FERMENTATION): با اين روش مواد غذايي توسط ميكروارگانيزمها فرآوري ميشوند. تاثير ميكروارگانيسمها بروي كربوهيدراتهاي محصول و توليد الكل و يا اسيد كه تكثير ميكروبها را به حداقل ميرساند. تخمير اتانول (تجزيه شكر به اتانول و دي اكسيد كربن) در تهيه نان و مشروبات الكلي و تخمير لاكتيك اسيد (تجزيه شكر به اسيد لاكتيك) در عضلات و تهيه ماست كاربرد دارند.

18- كافئين زدايي(DECAFFEINATION):به حذف كافئين از نوشيدنيهاي حاوي كافئين مانند چاي و قهوه اطلاق ميگردد.

19- شيرين كننده ها(SWEETENERS): هر نوع شيرين كننده به غير از شكر كه بمنظور كاهش كالري غذاها و كنترل چاقي، كنترل ديابت و جلوگيري از پوسيدگي دندانها به مواد غذايي افزوده ميشوند. مانند: سوربيتول، ماليتول، ساخارين، آسپارتام، گليسرول، مانيتول، گزيليتول و استويا.

20- نگهدارنده ها(PRESERVATIVE): مواد شيميايي طبيعي و يا مصنوعي كه بمنظور به تعويق انداختن فساد مواد غذايي استفاده ميگردند. مانند: نيترات سديم، نيتريت سديم، دي اكسيد سولفور، نمك، شكر و يا سركه.

21- عامل شلات و يا كلات كننده(CHELATING AGENT): اين مواد به يونهاي فلزي سمي مانند آرسنيك، سرب و جيوه چسبيده و آنها را به تركيبات كمتر سمي و قابل دفع تبديل ميسازند.عامل كلات ساز با بدام انداختن اتمهاي فلزي از بي رنگ شدن و يا ترشيده شدن مواد  غذايي نيز جلوگيري ميكند.

22- جادب رطوبت(HUMECTANT):موادي هستند كه بمنظور جلوگيري از خشك شدن مواد غذايي مورد استفاده قرار ميگيرند.

23- طعم دهنده ها(FLAVOURES):اين مواد طعم و بوي خاصي به مواد غذايي ميبخشند.

24- تثبيت كننده ها(STABALIZERS): اين مواد قوام و استحكام بافت مواد غذايي را افزايش ميدهند. مانند آگار و پكتين.

25- غليظ كننده ها(THICKENERS): اين افزودنيها با جذب آب موجود در مواد غذايي، ويسكوزيته(گرانروي) مواد غذايي را افزايش ميدهند. مانند: نشاسته، كلاژن، زرده تخم مرغ، آگار، ژلاتين و پكتين.

26- رنگ دهنده غذا(FOOD COLORING): اين مواد بمنظور جبران رنگ از دست رفته طي فرآوري محصولات و يا براي جذاب ساختن مواد عذايي كاربرد دارند. كارامل و زعفران دو رنگ دهنده طبيعي ميباشند.

27- امولسيون كننده ها (EMULSIFIERS): امولسيون به مخلوط دو ماده (مايع) امتزاج ناپذيراطلاق ميگردد مانند مخلوط روغن در آب. مواد امولسيون كننده مخلوط هاي امولسيون را پايدار نگه ميدارند تا دو ماده از يكديگر جدا نشوند.

28- آنتي اكسيدانها(ANTIOXIDANTS): آنتي اكسيدانها بعنوان نگهدارنده (با جلوگيري از تاثير اكسيژن بر غذا) و يا بعنوان مواد مفيد براي سلامتي به فراورده هاي غذايي افزوده ميگردند. آنتي اكسيدانها از اكسيد شدن چربيها و روغنهاي غير اشباع، رنگها و طعم دهنده ها جلوگيري ميكنند. مانند ويتامين C.

29- حجم دهنده ها(BULKING AGENTS): اين مواد حجم مواد غذايي را افزايش ميدهند. مانند نشاسته.

30- عامل ضد كلوخه ساز(ANTICAKING AGEN):اين مواد از بهم فشرده شدن و تشكيل كلوخه مواد پودري شكل همچون نمك و يا شير خشك جلوگيري ميكنند.

31- مواد كف زدا(ANTIFOAMING AGENT):اين مواد  تشكيل كف و يا گاز در مواد غذايي را كاهش داده و يا حذف ميكنند.

32- عامل كنترل كننده اسيديته(PH CONTROL AGENT=ACIDITY REGULATOR):اين مواد براي تغيير و يا كنترل خصلت اسيدي و يا قليايي مواد غذايي استفاده ميگردند.

33- اسيدها (ACIDS):نوعي افزودني كه بعنوان طعم دهنده،آنتي اكسيدان و يا نگهدارنده از آنها استفاده ميشود. مانند: اسيد ماليك، اسيد تارتاريك، اسيد لاكتيك، اسيد فرماريك، اسيد سيتريك و سركه .

 


موضوعات مرتبط: صنایع غذایی، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 23:49 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

 

خرپاها

 

خرپاها

خرپا شبکه ای است متشکل از چندین عضو که سر هایشان به هم متصل شده اند و مجموعاً یک سازه صلب را تشکیل داده اند. عضو های سازنده خرپاها می توانند از جنس تیر آهن، نبشی، میله، برخی انواع پروفیل ها و... باشد.

خرپاها
خرپاها
خرپاها

اعضای خرپاها را معمولاً با جوش، پرچ، پیچ و یا پین های بزرگ به هم متصل می نمایند.

خرپاها
خرپاها

خرپاها علی رقم اینکه وزن کمی دارند، می توانند نیروهای زیادی را تحمل نمایند و لذا برای ساخت بسیاری از سازه ها مقرون به صرفه می باشند. خرپاهای متداولی که حتماً با آن ها برخورد داشته اید عبارتند از پل ها، سقف سالن ها، دکل های برق، جرثقیل ها و سازه های مشابه

خرپاها
خرپاها
خرپاها

البته در سطح دانشجویی و دانش آموزی نیز حتماً با خرپاهایی از جنس ماکارونی (پل های ماکارونی) برخورد کرده اید.

خرپاها

خرپایی را که اعضای آن در یک صفحه قرار داشته باشند خرپای صفحه ای می نامند مانند خرپاهایی که در ساخت پل ها به کار می روند و معمولاً به صورت یک زوج هستند که در طرفین پل قرار می گیرند و با چند میله عرضی به هم متصل می شوند.

خرپاها

جزء اصلی سازنده خرپاهای صفحه ای مثلث می باشد، یعنی سه میله که سرهایشان توسط پین به هم متصل شده باشد و یک قاب صُلب را تشکیل دهند.

خرپاها

خرپاهایی را که روی یک مثلث اصلی ساخته می شوند خرپای ساده می گویند مانند خرپاهای زیر:

خرپاها

 

 
خرپاهای فضایی همتای سه بعدی خرپاهای صفحه ای می باشند. جزء سازنده خرپاهای فضایی نیز به صورت هرمی چهار وجهی ساخته شده از 6 عدد میله که سر هایشان با مفصل به هم متصل شده باشد می باشد.
خرپاها

 


موضوعات مرتبط: ساختمان، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 23:15 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

سيستم تعليق   سيتم تعليقمموتور الكتريكي موتور الكتريكي

 

موتور خودرو موتور خودرو

 


برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 23:2 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

همه ما شنیده‌ایم که نوشابه‌های گازدار برای سلامتی مضر است، اما آیا می‌دانید:

۱. در بسیاری از ایالتهای آمریکا، مامورین پلیس راه دو گالن کوکاکولا در صندوق‌عقب ماشینشان دارند تا در صورت تصادف رانندگی، خون را با کمک آن از جاده پاک کند.

۲. اگر تکه‌ای از گوشت گاو را در یک کاسه کوکاکولا قراردهید، پس از دو روز ناپدید می‌شود.

۳. برای تمیز کردن توالت: یک قوطی کوکاکولا را داخل کاسه توالت بریزید و یک ساعت صبر کنید، سپس با آب پر فشار بشویید. اسید سیتریک موجود در کوکاکولا لکه‌ها را از سطوح چینی می‌زداید.

۴. برای برطرف‌کردن لکه‌های زنگ از سپر آب‌کرم کاری شده اتومبیل: سپر را با یک تکه کاغذ (فویل) آلومینیوم مچاله‌شده آغشته به کوکاکولا بسایید.

۵. برای تمیز کردن فساد قطبهای باتری اتومبیل: یک قوطی کوکاکولا را روی قطبها بریزید تا با غلیان کردن، آن را تمیز کند.

۶. برای شل کردن پیچ و مهره‌های زنگ زده: تکه‌ای پارچه را که در کوکاکولا خیس شده است برای چند دقیقه بر روی پیچ و مهره قرار دهید.


۷. برای پاک کردن چربی از لباسها: یک قوطی کوکاکولا را داخل ماشین‌لباسشویی پر از لباسهای چرب خالی کنید، پودر لباسشویی اضافه کنید و ماشین را روی دور عادی روشن کنید. کوکاکولا به تمیز شدن لکه‌های چربی کمک می‌کند.

۸. کوکاکولا همچنین بخار آب را از روی شیشه جلوی اتومبیل تمیز می‌کند.


برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 22:55 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

برای اینکه شما بتوانید به راحتی آپدیت نود32 را بگیرید ابتدا سایتی را که آپدیت آفلاین یا آنلاین ارائه می کندرا وارد نموده که باز با پیغام زیر رو به رو می شوید.

 

 

1- از قسمت آدرس بار آدرس را مطالبق شکل بالاکپی نمائید.

2- سپس نود خودرا بازنمائید ودر پنجره تود کلید F5 را فشار دهید صفحه ای باز می شود که در آن web access protection  را انتخاب وبعداز پلاس کنار آن یا همان + کلیک نمائید وگزینه Address management  را انتخاب می کنیم .

مانند شکل زیر:

درپنجره بالا دکمه Addرا فشار دهید درپنجره کوچکی که باز می شود آدرسی را که کپی copyنموده بودید

و مهمترین نکته که قبل از paste باید از کارکتر ستار  یا استار استفاده نمائید "*"ودر بعد از استار این قسمت paste نمائید ودکمه Ok  را بفشارید.

مثال :*www.rezahaseli.blogfa.com/nod32/of.htmlودرپایان paste نیز حتما   "  *   "را قراردهید . بعد ok را انتخاب نمائید.

مانند شکل زیر:

سوالات شما :

ببخشید آنتی ویروس وقتی یوزر وسورد می دم آپدیت نمی شه اصلا همچین پیغامی نمی ده . هر کدوم از یوزر و پسورد رو می دم قبول نمی کنه.

جواب :شما می توانید آنتی ویروس را حذف نماید وسپس  نود32 ورژن 4 آن را نسب نمائید.نود شما آپدیت آنلاین وآفلاین خواهد شد بدون خطا


برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 11:52 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

با این میوه به جنگ جرم های دندان بروید

انار از جمله میوه های بهشتی است. این میوه که بیش از ۵هزار سال است که از آن استفاده می شود، بومی قفقاز است و در کشورهایی مانند ایران، هند، پاکستان، مصر، عربستان و اردن نیز کشت می شود. به نقل از سایت «ehow» گل، برگ، پوست درخت و دانه های این میوه پرطرفدار، سرشار از خاصیت است.

 

پوست خشک و پودر شده آن، از ورم، التهاب، اسهال، اسهال خونی و خون ریزی پیش گیری می کند.

 

پوست انار که نسبت به دانه های آن آنتی اکسیدان بیشتری دارد، ضدباکتری، تقویت کننده کبد و سیستم گوارشی است.

 

این میوه در بهبود بیماری های قلبی موثر است. مصرف منظم آن میزان آنتی اکسیدان را افزایش می دهد و به طور چشمگیری فشار سیستولیک خون را کاهش می دهد.

 

به طور طبیعی کلسترول خون را پایین می آورد.

 

میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آن، از بروز چند نوع سرطان پیش گیری می کند.

 

با جرم دندان مقابله می کند.

 

مانع از بروز بیماری آلزایمر می شود و روند آن را کند می کند.

 

مصرف منظم آن، خطر بروز دیابت را کاهش می دهد و در حفظ سلامت پروستات در مردان موثر است.

 

غنی از ویتامین های لازم مانند E,A,C و اسید فولیک است.

 

ناراحتی تنفسی را کاهش می دهد.

 

از بروز کم خونی پیش گیری می کند.

 

اشتها را افزایش می دهد.

 

نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که از فرسودگی غضروف پیش گیری می کند.
از بدن در برابر پوکی استخوان و علایم افسردگی محافظت می کند.

 

 


برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 11:23 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

چوب و شیشه

چـوب

چوب یک ماده آلی است که به طور عمده از سلولز (40 تا 55 درصد)،  همی سلولز(15 تا 25 درصد) ولیگنین (15 تا 30 درصد) تشکیل می شود. واحد تشکیل دهنده ساختار چوب «سلول» نامیده می شود. اندازه، شکل، ضخامت جدار، ساختار و تربیت قرار گیری سلولها باعث دگرگونی تراکم و مقاومت گونه های مختلف چوب می گردد. سلولهای طولی چوب به طورعمده از جنس سلولزمی باشند که با لیگنین به هم پیوسته اند. سلولهای جزء اصلی تشکیل دهنده چوب هستند.

انواع چوب و روش تهیه آن

بافت ساقه ها و ریشه های مختلف را چوب می نامند. اما چوبی که به عنوان مصالح مهندسی به کار می رود از تنه درختان جنگلی به دست می آید. در کارگاهها قبل از بریدن چوب معمولاً آن را خیس می کنند و پس از بریدن چوب به اندازه هایی استاندارد تجاری به منظور خشک کردن آنها، الوارها را به طور منظم طوری روی هم می چینند که هوا بین آنها جریان داشته باشد و در گرمخانه ای با درجه حرارت 40 تا 70 درجه سانتی گراد نگه می دارند تا رطوبت آنها به 6  درصد برسد. از لحاظ جنس چوب کلاً می توان دو نوع درخت را تشخیص داد:

ü مخروطیان که چوب آنها نرم می باشد (اگر چه چوب برخی کاجها بسیار سخت است).

ü درختان ریز برگ و یا پهن برگ که چوبشان سخت می باشد (گرچه چوب برخی از آنها نرم است).

درجه بندی چوب براساس سختی مقاومتشان صورت می گیرد. این درجه بندی ممکن است به صورت چشمی و یا ماشینی صورت گیرد. در روش درجه بندی چشمی تخته الوارها را بر حسب بافت چوب، وجود گره و دیگر خصوصیات ظاهری جدا و درجه بندی می کنند. در روش درجه بندی ماشینی، تخته الوارها را تحت آزمایش خمشی غیر مخرب قرار داده، آنها را براساس سختی درجه بندی می کنند.

ورقه های چوب، تخته الوارها و محصولات فرعی مانند تراشهای چوب را می توان با رزینهای مصنوعی یعنی پلاستیکها به هم چسباند و مصالح ساختمانی دیگری تولید نمود. به عنوان مثال می توان تخته چندلا، انواع نئوپانها، تیرها و قابهای چوبی چند لایه و قطعات فشرده شده را تولید نمود.در زیرخواص چند نوع چوب متداول ذکرگردیده است:

1. چوب راش : از این چوب در تهیه الوارها، روکشها، صناع مبل و تراورس راه آهن استفاده می ود. رنگ این چوب سفید تا قهوه ای مایل به قرمز لست.

2. چوب ممرز : این چوب در ساخت کاغذ و ابزاز مقاوم در مقابل سایش مانند دوک نخ ریسی و کف رنده نجاری به کار می رود.

3. چوب آزاد : چوب این درخت سخت و محکم وبه رنگ سرخ است  وبرای کارهای تزییناتی و سازه ای بکار می رود.

4. چوب صنوبر و تبریزی : این چوبها سبک و سفید رنگ اند و در تهیه کاغذ، تخته روکش و تخته چندلایی کاربرد فراوان دارد.

خواص فیزیکی چوب

بیشتر سلولهای چوب به صورت طولی در جهت تنه یا شاخه درخت قرار گرفته اند به طوری که می توان چوب را مانند دسته ای از تارها تصور نمود. این ترتیب قرارگیری باعث میشود که چوب ماده ای غیر ایزوتوپیک باشد. به عبارتی دیگر خواص چوب در یک جهت با خواص آن در جهت دیگرمتفاوت است. رشد درختان از طریق افزودن لایه های جدیدی از سلولهای چوب می باشد. رشد درختان هم تز قطر و هم از قات آنها صورت میگیرد. رشد درخت با تشکیل سلولهای جدید در لایه ارتباطی پوست وتنه که زیر پوست قرار دارد، صورت می گیرد. در طی هر فصل رشد، لایه جدیدی از چوب مستقیماً بر روی لایه پیشین تشکیل شده، کل سطح درخت را می پوشاند. در لایه های قدیمی که قبلاً تشکیل شده اند هیچ گونه رشدی صورت نمی پذیرد. حلقه های رشد سالیانه یا لایه های رویش درخت معمولاً با درونی ترین حلقه یا لایه چوب که به آن مغز چوب میگویند هم مرکز می باشند. هرحلقه رشد سالیانه معمولاً از دو نوار تشکیل میشود که یکی از آنها تیره تر از دیگری است. لایه درونی حلقه رشد که رنگ روشنتری دارد، چوب پیر ویا چوب بهاری نام دارد. این لایه از سلولهایی تشکیل می شود که شکافهای نسبتاً بزرگتر و دیواره های نازکتر دارند. لایه بیرونی حلقه رشد که رنگ تیره تری دارد چوب جوان یا چوب تابستانی نامیده میشود. چوب جوان سنگینتر، سخت تر و مقاومتراست اما بیشتراز چوب پیر منقبض می شود.قسمت درونی درخت را که از لحاظ فیزیولوژیکی منفعل است، قلب چوب و چوب درونی می گویند. معمولاً رنگ این قسمت از رنگ چوب بیرونی تیره ترمی باشد. در یک درخت کهنسال چوب نرم بیرونی نوار نسبتاً باریکی است که بین چوب درونی وپوست درخت قرار دارد. چوب بیرونی شامل سلولهای فعالی است که در فرآیندهای فعال درخت شرکت دارند. در درختهای زنده چوب درونی بیشترازچوب بیرونی در معرض پوسیدگی قرار دارد. اما در الوارهای بریده شده، حساسیت و آسیب پذیری چوب درونی کمتر از چوب نرم بیرونی می باشد. البته این تفاوتها درحالت خشک شده ناچیز است.

خاصیت جذب رطوبت و خشک شدگی چوب

آب دیواره سلولها محبوس وآب حفره سلولها آزاد می باشد. برای اینکه رطوبت جذب شده در چوب بتواند به صورت آب آزادحفره های سلولی درآید،بایدابتدا جدارسلولهارااشباع کند.درصدرطوبتی که درآن دیواره های سلولها رااشباع شده اما هنوز رطوبت به صورت آب آزادوجودنداردنقطه ی اشباع بافت چوب گفته می شود.درصدرطوبت تقریبی درچهاروضعیت خاص وجوددارد.

a)  25 تا30 درصددرچوب زنده.

b)  12 تا 15 درصددرچوب خشک شده درهوا.

c)  6 تا 7 درصددرچوب خشک شده درگرم خانه.

d) صفر درصددرچوب خشک شده دراجاق درصدرطوبت چوب همواره بارطوبت نسبی ودمای محیط اطراف به حالت تعادل می رسد که به آن درصد رطوبت تعادل می گویند.

جمع شدگی چوب به علت خشک شدن جدارسلولهای آن است.تازمانی که درصدرطوبت چوب تا درصد رطوبت اشباع بافت کم نشده،هیچ جمع شدگی روی نخواهدداد.نسبت جمع شدگی چوب خشک شده دراجاق، جمع شدگی چوب خشک شده درهوا حدود 2/1 جمع شدگی چوب خشک شده در گرم خانه حدود 4/3 می باشد.

جذب آب دردیواره ی سلولها باعث تورم چوب می شود.بنابراین پدیده ی جمع شدگی چوب،پدیده ای برگشت پذیر است.جمع شدگی به موازات حلقه های رویش تقریبا دو برابرجمع شدگی درجهت عمود بر حلقه های رویش میباشد.انقباض طولی چوب تقریبا صفر است.درصد های تقریبی جمع شدگیهای شعاعی ،مماسی و حجمی چوب به ترتیب 28 و17،9 برابر چگالش نسبی آن می باشند، تخته الوار دچار پیچ خوردگی می شود.با افزایش دفعات خشک وتر شدن چوب، دوام چوب کاهش می یابد. در چنین مواردی چوب را می توان با قطران ویا پارافین اشباع نمود و یا آنها را روکش ویا رنگ نمود تا مقدار جذب رطوبت چوب پس از خشک شدن به حداقل برسد.

 خواص مکانیکی چوب

چون چوب مصالح ارتوتروپ است، خواص مکانیکی آن تا حدزیادی به جهت درنظر گرفته شده بستگی دارد. درصد رطوبت و دمای چوب نیز دارای اهمیت قابل ملاحظه ای است. در نهایت باید گفت که چوب تنها مصالح مهندسی است که خواص آن توسط طبیعت تعیین می گردد و امکان اصلاح آن بسیار اندک می باشد. هر چه چگالی چوب بیشتر باشد خواص مکانیکی چوب نیز، نظیر مقاومت آن در برابر نیروها و سختی، افزایش می یابد. هر چه در صد رطوبت و دمای چوب بیشتر باشد مقاومت آن در برابر نیروها و سختی آن کاهش می یابد.مقاومت کششی و فشاری چوب در جهت سلولها (در جهت طولی) بیشتر از مقاومتهای مشابه در جهت شعاعی و در جهت مماس بر حلقه های رویش می باشند. مقاومت فشاری چوب در جهت طولی تنها نصف مقاومت کششی آن در همان جهت است. مقاومت برشی چوب در امتداد طولی نیز بیشتر از مقاومت برشی چوب در امتداد شعاعی و مماسی می باشد. لذا خواص مکانیکی چوب در دو امتداد شعاعی و مماسی تنها اندکی با یکدیگر دارند، اما تفاوت آنها با خواص مکانیکی در جهت طولی بسیار زیاد است. به همیین دلیل دو جهت شعاعی و مماسی را یکی دانسته، هر دو را جهت عمود بر بافت چوب می نامند. در حالیکه جهت طولی، جهت موازی با بافت چوب نامیده می شود. یکی از خواص جالب چوب، پایداری آن در مقابل فشار و خمش تدریجی است. با توجه به این ویژگی و سایر خصوصیات این ماده از آن به صورت گسترده استفاده می شود.

 

خواص آکوستیکی چوب

 وقتی انرژی صوتی با چوب برخورد می کند قسمتی از انرژی صوتی در چوب جذب و بقیه در هوا منعکس می شود. این خاصیت ویژه جذب انرژی صوتی و انعکاس صوت را اصطلاحاً خاصیت «آکوستیک» می گویند که در استفاده چوب در سالنهای سخنرانی، استودیوهای رادیو و تلویزون دارای اهمیّت است.

ویژگیهای چوب مرغوب، چوب مرغوب باید ویژگیهای زیر را داشته باشد:

1. تعداد گرههای آن، در حداقل ممکن باشد.

2. ترک خوردگی در چوب به خصوص به موازات سلولهای طولی وجود نداشته باشد.

3. تراکم سلولها در نقاط مختلف یکسان باشد. درختی که کج روییده باشدسلولهایش در یک طرف تراکم بیشتری نسبت به طرف دیگر آن دارد.

4. پوسیده نباشد، چوبها در اثر حمله حشرات و قارچها و کرمها از بین رفته، پوسیده می شوند. وجود چنین پوسیدگی در الوارها به چشم مشاهده می شود.

5. چوب کج و تاب دار نباشد. الواری که فقط از یک طرف خشک شود کج شده، تاب بر می دارد.

 

شیشه

شیشه جامدی غیر بلوری و معدنی است که معمولا از انجماد سریع مواد مذاب به دست می آید. از شیشه به دلیل شفافیت، مقاوم بودن در برابر خوردگی و عایق بودن، استفاده های فراوانی می شود.شیشه های معمولی از ذوب سیلیس با مواد قلیایی ومواد پایدار از قبیل آهک، آلومین، سرب و باریم تولید می شود. شیشه های بطری، شیشه های تخت و پنجره معمولاً دارای سیلیس، آلومین، اکسیدکلسیم و اکسید سدیم می باشند.

خواص شیشه و انواع آن

ü شیشه در برابر عوامل خورنده از قبیل اسیدها و بازها به جز اسید فلوئیدریک مقاوم اند.

ü شیشه نور را از خود عبور می دهد و برای ساختمان سازی(نوررسانی) تجهیزات علمی و پزشکی جالب توجه است.

1-  شیشه های آهکی : از این شیشه برای تولید شیشه پنجره، بطری، لیوان و شیشه اتومبیل استفاده می گردد.

2- شیشه های سربی : شیشه های هستند که در حد بالایی سرب دارند. یکی از مصارف عمده این شیشه ها، کاربردآن به عنوان محافظ در برابر تشعشعات هسته ای است.

3- شیشه های بور و سیلیکاتی : این نوع  شیشه از فراوان ترین شیشه ها هستند و مقاومت بالایی در برابر شوک حرارتی دارند و عبارتند از: شیشه پیرکس، شیشه های الکتریکی، شیشه های درزبندی، شیشه های اپتیکی، شیشه های آزمایشگاهی و شیشه های شفاف به نور ماوراء بنفش.

4- شیشه های سکوریت : به این شیشه ها، پس از برش به قطعات مورد نظر و در صورت نیاز سوراخ کاری، در مدتی طولانی به طور متناوب هوای گرم می تابانند و پس از 700 درجه گرم شدن به آن به طور سریع هوای سرد می دمند و این کار را چندین بار انجام می دهند تا تنش کافی داخل شیشه ذخیره گردد. این شیشه ها در مقابل ضربات عمود بر سطح شیشه مقاومت خوبی دارند ولی در جهت ضخامت شیشه بسیار ضعیف و هیچ گونه مقاومتی در این جهت ندارد. از این شیشه در ساختمان های مهم و زیبا به عنوان نما و درهای ورودی استفاده می گردد.

 

 

روش تولید شیشه

«سیلسکات بی کربنات دو سود ــ آهک» را شیشه می نامند. یعنی شیشه از سیلیس (ماسه)، بی کربنات دو سود و آهک ساخته شده است. اگر ماسه و بی کربنات دو سود را با هم ذوب کنیم، پس از خشک شدن، ماده ای سخت، شفاف و شیشه مانند بدست می آید که به آن سیلیکات سدیم گفته می شود. این ماده در آب حل میشود و اگر به این مخلوط آهک بیافزاییم قابلیت انحلال سیلیکات سدیم کاهش می یابد. اگر مقدار آهک افزوده شده به اندازه کافی باشد، شیشه ای با دوام به دست می آید که در برابر عوامل جّوی و همه اسیدهای قوی به جز اسید فلوئوریدریک مقاوم می باشد. شیشه نقطه ذوب مشخصی ندارد.

در روش تولید شیشه نخست مواد خام یعنی ماسه، بی کربنات دو سود و سنگ آهک را آسیاب کرده، به نسبتهای مناسب با هم مخلوط می کنند. این مخلوط که فریت نامیده می شود همراه با مقداری خرده شیشه به درون کوره شیشه ریخته می شود. در مرحله اول ذوب، بین سه جزء اصلی واکنش شیمیایی رخ می دهد که منجر به پیدایش ماده ای چسبناک و پر از حباب می شود. در مرحله بعب درجه حرارت را آن قدر بالا می برند که شیشه گرانروی و غلظت خود را از دست بدهد وبه مایعی آبکی تبدیل شود ودر نتیجه حبابهای موجود به سطح شیشه آمده، از آن خارج می گردند. مرحله سوم عبارت است ازخنک کردن شیشه تا دمایی که بتوان در آن بتوان به شیشه شکل مناسب را داد. شکل دادن به شیشه با عبور دادن آن از بین غلتکها صورت می پذیرد. 

 سیستم شیشه دو جداره

سیستم شیشه دو یا چند جداره قطعه ای است شامل دو یا چند لایه شیشه که به طور موازی در فواصل مساوی از یکدیگر قرار گرفته اند و توسط فاصل (اسپیسر) در دور تا دور آن، از هم جدا شده اند. در فضای بین شیشه ها هوا یا گازهای خاص بدون رطوبت با فشاری تقریباً مساوی فشار هوای بیرون وجود دارد. در شیشه های دوجداره غالباً از اسپیسرهای آلومینیومی استفاده می شود که درون اسپیسر را با ماده رطوبت گیر پر می کنند که این ماده سبب جذب رطوبت هوای مابین دو شیشه می گردد و توسط مواد درزگیر مناسب، کاملاً آب بندی شده است و در داخل فاصل های استاندارد از مواد جاذب رطوبت استفاده می گردد.در شیشه های دو جداره می توان از انواع شیشه های معمولی، رنگی، رفلکس، لمینت و سکوریت استفاده کرد.

 

 

 

 

خصوصیات شیشه دوجداره

à   کاهش اتلاف انرژی

à   کاهش آلودگیهای صوتی

à   جلوگیری از نم زدگی شیشه

à   ایمنی بیشتر نسبت به پنجره های تک جداره

در صورت استفاده از شیشه دو جداره و پنجره های عایق می توان در ازای هر متر مربع شیشه دو جداره به میزان ۴۰ متر مکعب گاز در سال صرفه جویی نمود. علاوه بر کاهش مصرف انرژی و سر و صدا، محیط زیست پاکیزه هری تامین می نماید زیرا نیاز به مصرف انرژی حرارتی و برق مصرفی کمتر، کاهش سوخت و بالطبع کاهش انتشار گازهای آلاینده را به مقدار بسیار زیاد سبب می گردد.

 


برچسب‌ها:
[ سه شنبه 10 بهمن 1391برچسب:, ] [ 11:15 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]
صفحه قبل 1 ... 34 35 36 37 38 ... 52 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ حرفه وطن خوش آمدید
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان حرفه وطن و آدرس herfevatan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
اسفند 1396
فروردين 1396 اسفند 1395 بهمن 1395 دی 1395 خرداد 1395 فروردين 1395 آذر 1394 شهريور 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391
امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 163
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 447
بازدید ماه : 429
بازدید کل : 239019
تعداد مطالب : 511
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب آنلاین

خطاطي نستعليق آنلاين