حرفه وطن
 
قالب وبلاگ

سیر یکی از قوی‌ترین مهاجمین علیه سرماخوردگی است.

همان طور که می دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابتلا و درمان خیلی از بیماری ها و شرایط بالینی نقش تعیین کننده ای دارند؛ اما یکی از بیماری هایی که در فصل پاییز شیوع بالایی می گیرد سرماخوردگی و آنفلوانزا است. وقتی خودمان یا یکی از نزدیکانمان به سرماخوردگی و آنفلوانزا مبتلا می شویم، همین طور توصیه های تغذیه ای است که از این طرف و آن طرف به گوش می رسد؛ اما دیگر وقت آن رسیده که به این موضوع نگاه کاملا علمی داشته باشیم. چیزی که در پیشگیری و درمان سرماخوردگی مهم است تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ اما چگونه؟ چطور سیستم ایمنی بدنمان را تقویت کنیم؟


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، دارو، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 23 مهر 1393برچسب:, ] [ 17:36 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

این یک آزمون استاندارد روان شناسی است. شما باید خودتان را در هر یک از ده موقعیت زیر تصور کنید و گزینه مناسب خودتان را پیدا کنید و علامت بزنید. بعد از آن، باید نمره مناسب خودتان را در پرانتز انتهای هر گزینه بخوانید و مجموع نمرات تان را حساب کنید تا بفهمید که آیا شما از آن آدم هایی هستید که زیر فشارهای زندگی، به هم می ریزند و تسلیم می شوند یا این که با صبر و اعتماد به نفس، در برابر مشکلات زندگی مقاومت می کنید و می ایستید.

فرض کنید کارفرمایتان از شما می خواهد به دفتر او بروید و هنگامی که شما را در دفترش می بیند، با لحن تندی با شما برخورد می کند. شما در این حالت، کدامیک از کارهای زیر را انجام می دهید؟

1) احساس شکست و تحقیر می کنید و هنگامی که به محل کارتان برمی گردید، ماجرا را برای بقیه همکاران تان هم تعریف می کنید. (2 نمره)

2) به محل کارتان برمی گردید و سعی می کنید همه چیز را فراموش کنید. (5 نمره)

3) موضوع را با یکی از صمیمی ترین دوستان تان در میان می گذارید و سعی می کنید با کمک او راه حلی برای مشکل تان پیدا کنید. (7 نمره)

فرض کنید که یک هفته است وارد محل کار جدیدی شده اید اما هر چه تلاش می کنید، نمی توانید با هیچ کدام از همکاران جدیدتان دوست شوید. چه کار می کنید؟

1) حوصله تان از این کار جدید سر می رود. دیر سر کار می روید و زود برمی گردید. (2 نمره)

2) کارتان را به درستی انجام می دهید اما هم زمان به دنبال کار مناسب تری هم می گردید. (5 نمره)

3) سعی می کنید بفهمید که مشکل از شماست یا همکاران تان. سعی می کنید علت این نوع رابطه را کشف کنید و راه حلی برایش پیدا کنید. (7 نمره)

فرض کنید چند ساعت روی یک پروژه وقت گذاشته اید اما کامپیوترتان دچار مشکلی می شود و تمام اطلاعاتی که روی سیستم ذخیره کرده بودید،  از دست می رود. آن وقت شما ...

1) دل تان می خواهد با مشت به صفحه مونیتور بکوبید و آن را خرد کنید. (2 نمره)

2) با عصبانیت از محل کارتان بیرون می آیید و از صحنه دور می شوید. (5 نمره)

3) ناراحت می شوید اما به این فکر می کنید که از چه راهی می شود دوباره این اطلاعات را به دست آورد و ذخیره کرد. (7 نمره)

فرض کنید که یک هفته برای پروژه تان زحمت کشیده اید و فقط چند ساعت دیگر تا موعد تحویل پروژه، وقت دارید اما هنوز قسمت هایی از کارتان مانده است که باید کامل شود. چه کار می کنید؟

1) می خواهید کارتان را تمام کنید ولی آن قدر هیجان زده و عصبی هستید که نمی توانید روی کارتان تمرکز کنید. (2 نمره)

2) با خودتان می گویید: شاید بد نباشد اگر کمی هم استراحت کنم. (5 نمره)

3) با خودتان می گویید: «من که تا اینجا آمده ام، این چند ساعت را هم کار می کنم» و بعدش هم تصمیم می گیرید کارتان را به اتمام برسانید. (7 نمره)

فرض کنید کارفرمایتان شما را از سر کارتان اخراج می کند. چه کار می کنید؟

1) آنقدر نگران و پریشان می شوید که شب خواب تان نمی برد. (2 نمره)

2) تصمیم می گیرید که چند روزی از کار به دور باشید (مثلا بروید مسافرت) و بعدش برگردید و به یک شغل جدید فکر کنید. (5 نمره)

3) نیازمندی های روزنامه را باز می کنید و به دنبال کار می گردید و از طریق دوستان و آشنایان تان هم جویای کار می شوید. (7 نمره)

فرض کنید در ارتباط با صمیمی ترین دوست تان دچار شک و تردید شده اید. چه کار می کنید؟

1) مدام به این فکر می کنید که دوست تان قصد دارد شما را فریب بدهد و به  شما خیانت کند. (2 نمره)

2) ارتباطتان را با او قطع می کنید. (5 نمره)

3) تصمیم می گیرید با او حرف بزنید و بفهمید که مشکل کجاست. (7 نمره)

فرض کنید رابطه تان با صمیمی ترین دوست تان به هم خورده است. آن وقت شما...

1) خودتان را به بی خیالی می زنید و می گویید تقصیر خودش بود! (2 نمره)

2) سعی می کنید با دوست دیگری، یک ارتباط صمیمانه برقرار کنید. (5 نمره)

3) سعی می کنید بفهمید مشکل تان کجای کار بوده و اگر رفع شدنی است، مشکل را رفع کنید؛ وگرنه، در ارتباط های بعدی، بیشتر دقت کنید. (7 نمره)

شب است و شما دارید در بزرگراه رانندگی می کنید که ناگهان اتومبیل تان دچار مشکل می شود و در تاریکی تنها می مانید. آن وقت شما...

1) وحشت می کنید که مبادا به شما حمله کنند یا ماشین تان را بدزدند. (2 نمره)

2) ماشین را قفل می کنید و برای کمک گرفتن به نزدیک ترین محل می روید. (5 نمره)

3) سعی می کنید از ماشین های دیگر کمک بگیرید. (7نمره)

دارید درست رانندگی می کنید اما ماشین پشت سرتان دستش را گذاشته است روی بوق و می خواهد از شما سبقت بگیرد. چه کار می کنید؟

1) می گذارید رد شود ولی به او ناسزا می گویید. (2 نمره)

2) اهمیت نمی دهید چون هنوز فاصله اش با شما زیاد است. (5 نمره)

3) کنار می کشید تا از شما سبقت بگیرد و رد شود. (7 نمره)

پلیس دارد به اشتباه شما را جریمه می کند در حالی که شما اطمینان دارید هیچ خلافی مرتکب نشده اید. چه کار می کنید؟

1) با پلیس جر و بحث می کنید و به او می گویید به هیچ عنوان این جریمه را قبول نخواهید کرد. (2 نمره)

2) می دانید که بحث کردن با او هیچ فایده ای ندارد و به همین خاطر جریمه را سریع قبول می کنید. (5 نمره)

3) سعی تان را می کنید که در کمال آرامش او را متقاعد کنید اما وقتی می بینید که او به هیچ وجه، قبول نمی کند جریمه را قبول می کنید. (7 نمره)

تفسیر آزمون

به کسانی که در این آزمون، بیشتر از 65 امتیاز آورده اند باید تبریک  گفت و آنهایی هم که امتیازشان بین 30 تا 65 شده است، باید بدانند که در مواجهه با استرس های زندگی شان کمی مشکل دارند و بهتر است درباره راه های مقابله با استرس بیشتر مطالعه و تمرین کنند.


موضوعات مرتبط: بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 10 مهر 1393برچسب:, ] [ 14:57 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

بعد از خوردن غذاها این کارها را هرگز انجام ندهید

بعد از خوردن غذاها این کارها را هرگز انجام ندهید
اگر می خواهید همیشه سالم باشید بعد از غذا خوردن این کارها را انجام ندهید.

بلافاصله نخوابید

خوابیدن بلافاصله بعد از صرف غذا، باعث ایجاد اختلال در هضم غذا می شود و این امر می تواند به عفونت و گاستریک منجر شود.

سیگار نکشید

سیگار کشیدن پس از مصرف غذا مانند کشیدن ۱۰ نخ سیگار تاثیر منفی دارد و احتمال سرطان را افزایش می دهد.

میوه مصرف نکنید

هنگامی که میوه را همراه غذا مصرف می کنید، میوه و محتویات غذا به معده می چسبد و به موقع به روده نمی رسد. این روند طولانی باعث فاسد شدن غذا در معده می شود. بنابراین توصیه می شود یک عدد میوه را یا یک ساعت بعد یا قبل از صرف غذا میل کنید.

کمربند را شل نکنید

شل کردن کمربند نه تنها باعث پیچ خوردن روده ها می شود بلکه باعث می شود شما پرخوری کنید. با شل کردن کمربند، دوباره احساس راحتی می کنید و به خوردن ادامه می دهید.

راه نروید

راه رفتن بلافاصله بعد از غذا خوردن منجر به رفلاکس و سوءهاضمه می شود. اما پیاده روی نیم ساعت بعد از غذا خوردن به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مفید است.

حمام نکنید

حمام کردن بعد از غذا خوردن باعث افزایش جریان خون به دست، پا و بدن می شود در نتیجه میزان خون در اطراف معده کاهش پیدا می کند. این امر باعث تضعیف گوارش در معده می شود.

چای نخورید

برگ های چای حاوی اسید است. این ماده باعث می شود ترکیبات پروتئین ماده غذایی که مصرف می کنیم سفت شود در نتیجه هضم آن سخت می شود. چای را حداقل یک ساعت پس از غذا میل کنید.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ دو شنبه 7 مهر 1393برچسب:, ] [ 22:43 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

تاریخ انقضا بر روی بسته بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری ها می شود.

محققان استرالیایی اظهار کردند: برخی مواد غذایی نباید حتی یک روز بعد از انقضا مصرف شوند. این مواد غذایی به شرح ذیل است:

سبزی های بسته بندی و خردشده: این مواد بعد از تاریخ انقضا مکان مناسبی برای رشد باکتری های عفونت زا هستند.

توت تازه: شستن کامل توت بعد از خرید بسیار بااهمیت است. توت مکان مناسبی برای انگل هاست و موجب اسهال در انسان می شود. اگر تاریخ مصرف آن به پایان رسیده و حالت خرابی دارد حتما از مصرف آن خودداری کنید.

گوشت بسته بندی شده: با به پایان رسیدن تاریخ مصرف گوشت باکتری لیستریا در آن رشد کرده هر چند این ماده غذایی در یخچال نگهداری شود. اگر رنگ گوشت تغییر کرد یا بوی نامطبوعی داشت هرگز آن را مصرف نکنید.

تخم مرغ: مصرف تخم مرغ تاریخ گذشته نیز بسیار خطرناک است. باکتری ها در پوسته تخم مرغ رشد کرده و موجب عفونت خواهند شد.

گوشت چرخ کرده: مصرف این ماده غذایی تاریخ گذشته یا حتی پیش از اینکه تاریخ مصرف آن به پایان برسد اگر در مکان مطلوب و طبق اصول بهداشتی نگهداری نشود نیز بسیار خطرناک است.

پنیر: زمان انقضا پنیرهای مختلف متفاوت است. بخصوص اگر پنیر از شیرغیرپاستوریزه تهیه شده باشد موجب عفونت خواهد شد.

جوانه ها: جوانه ها برای رشد نیاز به محیط گرم و مرطوب دارند. متاسفانه این محیط برای رشد بسیاری از باکتری ها مناسب است. به دلیل اینکه این مواد به صورت خام مصرف می شوند بهتر است بعد از پایان رسیدن زمان انقضا مصرف نشوند.

مرغ خام: به دلیل خوب پخته نشدن مرغ باکتری های بسیاری در آن رشد می کنند. اگر مدت مصرف آن به پایان برسد قطعا عفونت در بدن نیز حتی با پخته شدن آن افزایش می یابد. مصرف مرغ تاریخ مصرف گذشته ارزش خطر کردن ندارد.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ یک شنبه 6 مهر 1393برچسب:, ] [ 20:58 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

نوشیدنی های گازدار در جوامع امروز به عنوان یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها هستند و هر روز شکلی جدید از آن ها تولید و روانه بازار می شود.

نوشابه های گازدار معده را تنبل می کنند

یک نوشیدنی گازدار در مقایسه با نمونه بدون گاز همان نوشیدنی است و هیچ تفاوتی از نظر ارزش غذایی ندارد اما اینکه چرا مصرف کنندگان ترجیح می دهند از نوشیدنی های گازدار استفاده کنند تنها یک پاسخ دارد: تغییر ذائقه. در حقیقت عاملی که باعث پرطرفدار بودن نوشابه های گازدار نزد مصرف کنندگان می شود احساس خوشایندی است که ذائقه بیشتر افراد آن را می پسندد.

گاز موجود در این نوشیدنی ها هنگام مصرف پرزهای چشایی را تحریک می کند و باعث می شود که فرد احساس بهتری از مصرف آن داشته باشد. البته گاز موجود در این نوشیدنی ها در سیستم گوارش و عمل هضم غذا نیز تأثیراتی دارد. گاز محلول در نوشیدنی های گازدار با ایجاد حالت اسیدی باعث هضم بهتر مواد غذایی در معده می شود. این ویژگی نکته ای است که از سال های دور، مردم به طور تجربی به آن پی برده بودند و برای کمک به هضم غذا از آن استفاده می کردند. البته باید یک نکته را نیز در مورد مصرف نوشیدنی های گازدار مورد توجه قرار دهیم و آن، این است که مصرف بیش از حد این نوشیدنی ها در طولانی مدت باعث می شود سیستم گوارش به میزان اسیدی که به طور مصنوعی همراه با نوشیدنی وارد بدن می شود، عادت کند. اگر این کار برای بدن به صورت عادت درآید دستگاه گوارش همواره نیازمند ورود این مقدار اسید به معده خواهد بود و اگر این اتفاق نیفتد، عمل هضم غذا به شکل مطلوب انجام نمی شود و به اصطلاح قدیمی ترها معده تنبل می شود.

اثر نوشابه روی کلیه ها

خطرات ناشی از این نوشیدنی به مقدار قند بالای آن محدود نمی شود، وزن را بالا می برد و برای افراد مبتلا به دیابت مضر است. یکی دیگر از خطرهای این نوشابه محتوای اسید فسفریک آن است؛ این ماده که در نوشابه یافت می شود دارای طعم و مزه ترش است؛ اسید فسفریک یک مانع در عملکرد کلیه است و موجب ترویج سنگ کلیه می شود.

محققان آمریکایی برای نشان دادن این پدیده 500 نفر را مورد آزمایش قرار دادند؛ تمام عادات غذایی در یک پرسشنامه جمع آوری شد؛ در این تحقیق مشاهده شد دو لیوان نوشابه خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را دو برابر می کند، باید گفت در مورد نوشابه های لایت هم همین طور است. نارسایی کلیه یک بیماری شایع است و در حال حاضر 3 میلیون فرانسوی را تحت تأثیر قرار داده است. بیماری کلیوی دیر تشخیص داده می شود و یک بیماری موذی است که طی سال ها به آرامی تکامل پیدا می کند تا زمانی که به صورت آشکار خود را نشان می دهد و غیرقابل برگشت است. افرادی که در معرض این بیماری هستند باید بیشتر مراقب باشند: افراد بالای 60 سال، افرادی که دارای سابقه بیماری کلیوی ژنتیکی، فشارخون بالا و به ویژه کسانی که در معرض خطر دیابت هستند. در حال حاضر به بیماران کلیوی توصیه می شود از نوشیدن نوشابه و دیگر مواد غذایی که دارای اسید فسفریک هستند مانند گوشت خودداری کنند چون موجب گسترش این بیماری می شوند؛ افراد سالم نیز باید مراقب مصرف روزانه خود باشند.

نوشابه و بیماری قلبی

یک پژوهش جدید نشان می دهد افرادی که مقادیر زیادی مواد غذایی و نوشابه های حاوی فروکتوز مصرف می کنند، به بیماری های قلبی و عروقی و دیابت دچار می شوند. این پژوهشگران درعین حال افزودند که منظور آن ها فروکتوز طبیعی موجود در میوه ها نیست بلکه منظور شربت ذرت مملو از ماده فروکتوز است. فروکتوز قند طبیعی است که در میوه ها، عسل و برخی شیره ها یافت می شود و برای شیرین کردن بسیاری از غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

پژوهشگران تحقیقاتی را روی 559 نوجوان و جوان 14 تا 18 ساله انجام داده و دریافتند که رژیم غذایی مملو از فروکتوز با افزایش فشارخون، دیابت و عفونت های منجر به ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در ارتباط است. این تحقیقات نشان داد: میانگین کلسترول خوب در جوانان و نوجوانانی که در مصرف قند فروکتوز زیاده روی می کنند، پایین است.

دکتر وانسیا باندی از شرکت کنندگان در این تحقیقات گفت: بسیار مهم است که تعادل سلامتی را در غذاهای کودکان خود تامین کنیم و به شیرینی ها و قندهایی که در خانه یا خارج از آن مصرف می کنند، توجه کنیم. همچنین پژوهش ها نشان می دهد قند فروکتوز که به طور فراگیر در فراورده های غذایی به کار می رود، ممکن است باعث آن شود که سلول های چربی در کودکان با سرعت بیشتری تکثیر کنند و به این ترتیب می تواند نقش مهمی در چاقی کودکان و بزرگسالان داشته باشد.

فروکتوز که از جمله در شربت ذرت وجود دارد، به طور گسترده ای در محصولات غذایی از جمله نوشابه های گازدار، آبنبات ها و بسیاری از غذاهای کارخانه ای به کار می رود.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 5 مهر 1393برچسب:, ] [ 10:30 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

براساس آمارهای جهانی اکنون یک سوم مردم جهان با چاقی و مشکلات آن روبرو هستند از این رو کارشناسان علم تغذیه می گویند، مصرف مداوم و روزانه سبزیجات و میوه ها برای پیشگیری از چاقی ضروری و اثربخش است.

میوه ها و سبزیجات از مواد غذایی هستند که میزان کالری کمی دارند و با خوردن آن فرد احساس سیری می کند و همین عامل مانع از پرخوری می شود.

هیچ غذا یا خوراکی نمی تواند چربی بدن را آب کند، اما 9 میوه مقوی و پرانرژی وجود دارد که اشتهای شما را برای غذاهای پرچرب گرفته، قند خون را متعادل کرده و متابولیسم بدن را افزایش می د هد.

سیب

هر سیب به اندازه تقریبی یک شیرینی کوچک کالری دارد و به همان اندازه نیز از الیاف برخوردار است.

دانشمندان برزیلی طی پژوهشی دریافتند افرادی که در روز فقط سه سیب می خورند بیش از کسانی که روزانه فقط سه شیرینی سالم مصرف می کنند، وزن کم می کنند. اما پوست سیب نباید کنده شود. این پژوهش ها نشان می دهد که بین اسید اورسولیک موجود در پوست سیب و خطر چاقی رابطه ای معکوس وجود دارد.

شاه بلوط

شاه بلوط از همه خواص آجیل ها برخوردار است، بی آن که کالری یا چربی موجود در آنها را داشته باشد. شاه بلوط همچنین منبع خوبی برای پروتئین، الیاف و ویتامین E است. اما برخلاف دیگر آجیل های درختی، از ویتامین ث هم به حد وفور برخوردار است.

گفته می شود که ویتامین ث در سوخت و ساز چربی موثر است.

کلم بروکسل

تنها مصرف 226 گرم از این خوراکی فوق العاده مغذی، روزی 4 گرم الیاف و بیش از میزان لازم ویتامین ث وارد بدن می کند. بنا به گزارش مجله معتبر ژورنال تغذیه، هرچه ویتامین ث در بدن بیش تر باشد به سوخت چربی بیشتر کمک می کند.

کدو حلوایی

حتی پس از پختن، 88 درصد وزن کدوحلوایی را آب تشکیل می دهد. بنابراین معده را پر کرده و جای کمی برای کالری های اضافی می گذارد. از آنجا که 3 درصد آن را الیاف تشکیل می دهد، پس منبع خوبی برای کسب الیاف مورد نیاز بدن است.

تخمه کدو

تخمه کدو مقدار زیادی پروتئین، چربی مفید و الیاف را در پوسته کوچک خود ذخیره کرده است. هر سه این مواد به آهستگی هضم و جذب بدن می شوند. آهستگی این روند هضم برای مدت طولانی به انسان احساس سیری می دهد و میزان قند خون را ثابت نگاه می دارد.

شلغم

شلغم جزو سبزیجات ریشه ای است که سه ماده مغذی مفید برای کم کردن وزن را یک جا داراست: الیاف، کلسیم و ویتامین ث. تنها الیاف موجود در شلغم (بیش از 2درصد) آن را گزینه ای طبیعی برای کم کردن وزن می کند.

دانه کاج

اسیدهای چرب موجود در هسته کاج موجب افزایش ترشح هورمونی در بدن می شود به نام کولسیستوکینین، که بنا به برخی از گزارش ها، حس سیری به انسان می دهد. به علاوه، کسانی که اهل آجیل خوردن هستند به طور کلی از کسانی که آجیل نمی خورند کمتر چاق می شوند.

گلابی

گلابی سرشار از الیاف و مملو از ویتامین ث است. نتایج گزارش های اخیر حاکی از آن است که مواد مغذی موجود در گلابی همچنین قابلیت متابولیسم بدن را افزایش می دهد. به علاوه، مصرف گلابی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.

انجیر

انجیر تازه یا خشک سرشار از الیاف است، به میزان 4 گرم در هر 100 کالری. انجیر همچنین کلسیم زیادی دارد که برای سوخت و ساز بدن بسیار مفید است. انجیر در ضمن اشتیاق به مصرف قند را کاهش می دهد.

 


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، دارو، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 4 مهر 1393برچسب:, ] [ 22:33 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]


 راهنمای کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان

نحوه ارزشیابی کار و فناوری هشتم
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان-تا صفحه 10
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان-ص 20-10
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص 30-21

کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -40-31
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص 50-41
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -70-61
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -80-71
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -90-81
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -100-91
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -110-101
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -120-111
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -130-121
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -140-131
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -150-141
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -160-151
کتاب چند رسانه کار و فناوری هشتم با ضمیمه فیلم تهیه شده توسط مولفان -ص -174- 161


موضوعات مرتبط: آموزشی، خبرهای آموزشی ، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 28 شهريور 1393برچسب:کار و فناوری هشتم , ] [ 17:54 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

سۆالات را با حوصله پاسخ دهید و در نهایت جواب را بخوانید.
با این تست، سن قلبتان را تخمین بزنید

با تغییر سبک زندگی، کاهش استرس و اصلاح تغذیه در هر سن و سالی می‌شود قلب را جوان و از پیری آن جلوگیری کرد.

آیا هر سال که می‌گذرد و یک شمع دیگر روی کیکتان سبز می‌شود و مجبور می‌شوید یک شمع بیشتر فوت کنید به سن و سال قلبتان هم فکر می‌کنید؟ به نظرتان قلبتان چند ساله است؟ جوان‌تر از شماست یا مسن‌تر؟

حتماً شنیده‌اید که می‌گویند دلم آدم باید جوان باشد سن و سال که مهم نیست؛ اما برای اینکه این دل و یا همان قلب جوان باشد باید اقداماتی کرد؛ یعنی مراقبش بود. سۆالات این متن را با حوصله پاسخ دهید و در نهایت جواب را بخوانید.

شناسنامه‌ای برای عروق!


اصطلاح دل جوان را همه شنیده‌ایم؛ اما امکان دارد فردی در سی سالگی قلبی 40 یا حتی 60 ساله داشته باشد. این مسئله به سبک زندگی و عوامل زیادی بستگی دارد. سن و سال عروق هر فردی میزان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز روشن می‌کند. مهم‌ترین مسئله این است که بدانید در هر سنی با کمی تلاش می‌توانید به داد قلبتان برسید و وضعیت آن را بهبود ببخشید. 

در مقابل سۆالات زیر امتیاز آن نیز مشخص شده است. به سۆالات جواب دهید و امتیازات را جمع ببندید و در نهایت توضیحات امتیاز آورده را مطالعه بفرمایید. سپس تلاش کنید که با در پیش گرفتن سبک زندگی سالم سن قلبتان را پایین بیاورید؛ یعنی جوان‌ترش کنید.

1. چندساله هستید؟


الف. بین 20 تا 35 سال (1 امتیاز)

ب. 35 تا 50 سال (2 امتیاز)

ج. 50 سال و بیشتر (3 امتیاز)


2. سیگار می‌کشید یا قبلاً سیگاری بودید؟


الف: خیر (1 امتیاز)

ب. بله؛ اما مدت طولانی است که ترک کرده‌ام (2 امتیاز)

ج. بله؛ اما اخیراً ترک کرده‌ام (3 امتیاز)

د. بله سیگاری هستم (4 امتیاز)


3. روزانه چه میزان سدیم (نمک) مصرف می‌کنید؟


الف. بیش از 1500 میلی‌گرم (4 امتیاز)

ب. حداقل 1500 میلی‌گرم (1 امتیاز)

ج. صادقانه بگویم نمی‌دانم (4 امتیاز)


4. میوه و سبزیجات را...


الف. صرفاً به عنوان تزیین غذا استفاده می‌کنم (4 امتیاز)

ب. در هر وعده‌ی غذایی مصرف می‌کنم (1 امتیاز)

ج. هر روز به عنوان میان‌وعده استفاده می‌کنم (2 امتیاز)


5. اندازه‌ دور کمرتان چقدر است؟


الف. بیش از 89 سانتی‌متر (4 امتیاز)

ب. 71 تا 89 سانتی‌متر (2 امتیاز)

ج. کمتر از 71 سانتی‌متر (1 امتیاز)


6. فعالیت بدنی روزانه‌تان چه میزان است؟


الف. خیلی فعال هستم: فقط روزهایی که به باشگاه نمی‌روم استراحت می‌کنم (1 امتیاز)

ب. بد نیست: تا رسیدن به اتومبیل شخصی‌ام را پیاده می‌روم (4 امتیاز)

ج: کم است: پیاده‌روی دارم و به جای آسانسور از پله‌ها استفاده می‌کنم (2 امتیاز)


7. وقتی دچار استرس می‌شوید چه کار می‌کنید؟


الف. جلوی یخچال میخکوب می‌شوم و هر چه دم دست باشد می‌خورم تا آرام بگیرم (4 امتیاز)

ب. هیچ تغییری در تغذیه‌ام ایجاد نمی‌شود و استرس‌هایم را کنترل می‌کنم (1 امتیاز)

ج. استرس‌هایم همیشه با من هستند و نمی‌توانم کاری بکنم (2 امتیاز)

بله یا خیر؟

سه سۆال دیگر مطرح می‌شود که برای هر پاسخ مثبت 2 امتیاز و برای سۆالاتی که پاسخی ندارید 1 امتیاز در نظر بگیرید.

آیا در خانواده‌تان سابقه‌ بیماری قلبی دارید؟

آیا فشارخونتان بالاست؟

آیا میزان کلسترول خونتان بالاست؟



پاسخ تست

امتیاز کمتر از 10: شما قلب جوانی دارید

تبریک می‌گوییم. شما قلب جوانی دارید. به نظر می‌رسد رژیم غذایی مناسب و کم نمکی دارید. روزانه ورزش می‌کنید و سبک زندگی‌تان سالم است. در نتیجه قلبتان جوان است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در شما محدودتر است. به همین شیوه ادامه دهید. رژیم غذایی مدیترانه‌ای در پیش بگیرید. مطمئن باشید که روند پیری قلبتان کندتر از این نیز خواهد شد. 

به عقیده محققان سن و سال شناسنامه‌ای، یکی از آن عوامل مهار شدنی در سلامت قلب است. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که با تغییر سبک زندگی، کاهش استرس و اصلاح تغذیه در هر سن و سالی می‌شود قلب را جوان و از پیری آن جلوگیری کرد.

بین 10 تا 28 امتیاز: قلبتان در دوره‌ی میانسالی است


سبک زندگی شما کارایی لازم برای کاهش سن و سال قلب و کاهش عوامل خطرساز برای ابتلا به بیماری‌های قلبی را ندارد. در واقع امکان دارد که با ادامه‌ این رویه، عواملی مانند مصرف دخانیات، فشارخون بالا، دیابت، چاقی دور شکم، استرس، مصرف کم میوه‌ها و سبزیجات و کمبود فعالیت‌های جسمانی شما را دچار مشکل کند. با این حال با ایجاد تغییرات ساده می‌شود به نتایج خوبی دست پیدا کرد. 

به عقیده‌ محققان ورزش روزانه یکی از بهترین کارها برای مقابله با پیری قلب و سفت شدن رگ‌ها است. با ورزش کردن شانس بیشتری برای مقابله با عملکرد نادرست سلول‌ها خواهید داشت. توجه داشته باشید که عدم کارایی سلول‌های قلبی و سفت شدن عروق باعث مسدود شدن آن‌ها شده و خطر سکته‌ قلبی و مغزی را بالا می‌برد. باید بدانید که ورزش همچنین اثرات عوامل دیگری مانند دیابت و چاقی مفرط را نیز کاهش می‌دهد.

امتیاز 28 و بالاتر: قلب شما میانسالی را رد کرده است


اگر در این رده قرار دارید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا روش‌های مناسب برای جوان کردن قلب ارائه دهد. در غیر این صورت امکان اینکه دچار مشکلات قلبی عروقی شوید بیشتر است. توصیه می‌کنیم بیشتر به سلامتی قلبتان اهمیت دهید. به عنوان مثال سیگار را ترک کنید. با همین کار می‌توانید جلوی روند سریع پیری قلبتان را بگیرید. در سن و سال شما بهتر است که وزنتان را کنترل کرده و در حالت نرمالی قرار دهید تا خطر بیماری‌های قلبی عروقی کاهش یابد. بیشتر به تغذیه‌تان اهمیت بدهید و مصرف میوه و سبزیجات را بیشتر کنید.

منبع: تبیان


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، دارو، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 25 شهريور 1393برچسب:, ] [ 12:25 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

 

نام انجیر از زمان ما قبل تاریخ در اسطوره‌شناسی مردم ممالک مختلف ذکر شده است.
به گزارش عرش نیوز، در کتب مقدس یهودیان و نویسندگان قدیمی یونان و روم از آن نام برده شده و در قرآن نیز در سوره‌ای به نام انجیر خداوند به تین و زیتون قسم خورده چراکه درختانی هستند که میوه‌های آنها خواص غذایی کامل داشته، سهل‌الهضم بوده و خواص دارویی نیز دارند.
بقراط در چندین مورد انجیر را به عنوان ملین و مغذی نام برده و در بیماری‌های التهابی بدن آن را مفید دانسته است.

به گفته‌ی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ساوه انجیر تقویت‌کننده کبد است و مصرف آن سموم بدن را دفع می‌کند.

مینا اسدی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: انجیر میوه‌ای خوشمزه و مغذی و حاوی قند، پروتئین، چربی، مواد معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، روی و فلوئور و ویتامین‌های مختلف چون ویتامین A، E، C و ویتامین‌های گروه B است.

وی بیان کرد: در طب سنتی نیز انجیر را میوه‌ای با طبع گرم و تر و مناسب برای درد سینه، سرفه و بیماری سپرز( بیماری طحال) معرفی کرده‌ اما، در عین حال مصرف زیاد آنرا مضر دانسته‌اند. انجیر مخلوط با خرما، کشمش و عناب به چهار میوه نرم‌کننده سینه معروفند.

وی با بیان خواص دارویی این میوه بهشتی نیز گفت: گفته شده که انجیر تقویت‌کننده کبد است وبوی بد دهان را از بین می‌برد . انجیر تعرق بدن را زیاد می‌کند و برخی از سموم و مواد شیمیایی موجود در بدن با خوردن انجیر از بدن دفع می‌شوند.

به گفته این کارشناس تعذیه، انجیر ادرارآور است، یبوست را برطرف می‌کند و جوشانده انجیر خشک برای رفع سرماخورگی بسیار مفید است. انجیر دستگاه هاضمه را تقویت می‌کند و برای درمان سوء‌هاضمه مناسب است .

وی تصریح کرد: این میوه شیر مادر را افزایش می‌دهد و بدلیل اشتهاآور بودن و برخورداری از مقدار مناسب مواد مغذی مصرف انجیر برای کسانی که مایل به افزایش وزن هستند یا در دوره نقاهت بیماری بسر می‌برند گزینه مناسبی است.

اسدی خاطرنشان کرد: با وجود تمام خواص ذکر شده باید توجه داشت که مصرف زیاد این میوه تولید نفخ شکم و اسهال کرده و نیز برای بیماری چشم نیز مصرف آن توصیه نمی‌شود. از طرفی به دلیل میزان بالای قند موجود در انجیر، این میوه برای مبتلایان به بیماری دیابت مناسب نیست و در صورت تمایل بیش از دو عدد در روز نباید مصرف شود.

میزان قند موجود در انجیر خشک ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر از تازه آن است.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، دارو، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 21 شهريور 1393برچسب:, ] [ 12:40 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]

بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد. این سازمان می گوید اگر خورد و خوراک و سبک زندگی مان را اصلاح نکنیم، به طور حتم در سال های آینده، سرطان به جای بیماری های قلبی در صدر دلایل مرگ ومیر قرار خواهدگرفت. 

این مطلب می تواند شما را با عوامل تغذیه ای و عادت های غذایی سرطان زا بیشتر آشنا کند.

انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،  کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی موادشیمیایی مختلف ساطع شده از دود مانند هیدروکربن ها هستند و می توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.

ترکیب های شیمیایی که در قسمت های سوخته خوراکی های کبابی یا سرخ شده مانند ته دیگ، بلال، جوجه کباب، سیب زمینی سرخ شده و... وجود دارد، حاوی مواد سرطان زاست و احتمال ابتلا به انواع سرطان را در مصرف کننده افزایش می دهد.

برخی شیرین کننده های مصنوعی مانند اسپارتام حاوی ترکیب های سرطان زا هستند و مصرف آنها نه تنها برای بیماران دیابتی مفید نیست بلکه می تواند خطر ابتلا به سرطان را هم در آنها افزایش دهد.

عادت به خوردن غذاهای چرب، سرخ کردنی و پرکالری می تواند احتمال ابتلا به سرطان رحم را در خانم ها بالا ببرد.

سدیم، نیتریت، نیترات و نیتروزامین موجود در گوشت های فرآوری شده مانندسوسیس و کالباس، آنها را به موادغذایی سرطان زا تبدیل کرده است. اگر در مصرف این خوراکی ها افراط شود، احتمال ابتلا به سرطان هایی مانند پستان در مصرف کننده بالا می رود.

حتی اگر خوراکی های مفیدی مانند ماهی و میگو هم درون روغن بسیار داغ و با حرارت بسیار بالا سرخ شوند، ترکیب های سرطان زایی در آنها آزاد می شود که خطر ابتلا به انواع سرطان را بالا می برند.

بیشتر افرادی که در مصرف چربی های حیوانی و گوشت قرمز افراط می کنند و رژیم غذایی شان از نظر میوه ها و سبزی ها فقیر است، در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.

هرچه میزان مصرف گوشت های کبابی و نیم پز در برنامه غذایی  بیشتر باشد، شانس ابتلا به سرطان  پروستات و پستان بیشتر خواهدشد.

افرادی كه میوه، سبزی و موادغذایی تازه و سالم در برنامه غذایی خود ندارند و اهل الکل و دخانیات هم هستند، به اندازه كافی ویتامین و موادمعدنی دریافت نمی كنند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان مری قرار می گیرند.

شانس ابتلا به سرطان پروستات با مصرف فراوان غذاهای چرب و پرکالری تا حد قابل توجهی بالا می رود.

احتمال افزایش ماده سمی و سرطان زای آکریلامید در اثر سرخ کردن شدید و با حرارت بالا در سیب زمینی وجود دارد.

ارتباط مستقیمی بین مصرف نوشیدنی های الکلی و ابتلا به سرطان حنجره وجود دارد.

احتمال ابتلا به سرطان کبد در افرادی که نوشیدنی های الکلی مصرف می کنند، بیشتر از دیگران است.

مصرف روغن های جامد و هیدروژنه خطر ابتلا به سرطان را برای مصرف کننده در پی دارد.

محققان انگلیسی معتقدند افرادی که بیشتر موادغذایی شور و نمک سود استفاده می کنند، 2 برابر سایر افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش مانند سرطان معده قرار دارند.

ماهی و گوشت های خشک و دودی حاوی نیتروزامین هستند و مصرف مداوم آنها خطر ابتلا به سرطان های گوارشی مانند سرطان معده و روده را افزایش می دهد.

مصرف بیش از حد چربی های حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان پستان را در خانم ها و آقایان افزایش می دهد.

مصرف فراوان انواع خوراکی های حاوی چربی ترانس مانند چیپس،  پفک یا اسنک های دیگر می تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را تا حد چشمگیری بالا ببرد.

مصرف بیش از حد غذاهای تند، ترش و شور می تواند باعث از بین رفتن تدریجی دیواره داخلی معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده شود.

شانس ابتلا به سرطان معده در افرادی که کمتر میوه و سبزی می خورند و در خوردن غذاهای سوخاری، دودی، کبابی، کنسروی و سرشار از نمک افراط می کنند، بیشتر از سایرین است.

دود حاصل از زغال که روی کباب های زغالی می نشیند، حاوی مواد سرطان زایی مانند ترکیب های معطر هیدروکربنی است و خطر ابتلا به سرطان، به خصوص سرطان های دستگاه گوارش را بالا می برد.


موضوعات مرتبط: طب سنتی، نکات طب سنتی، بهداشت، بیماری و واکسن، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ] [ 21:36 ] [ عیسی میرداروطن ] [ ]
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 52 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ حرفه وطن خوش آمدید
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان حرفه وطن و آدرس herfevatan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
اسفند 1396
فروردين 1396 اسفند 1395 بهمن 1395 دی 1395 خرداد 1395 فروردين 1395 آذر 1394 شهريور 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 ارديبهشت 1394 فروردين 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391
امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 69
بازدید دیروز : 51
بازدید هفته : 131
بازدید ماه : 1675
بازدید کل : 240265
تعداد مطالب : 511
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب آنلاین

خطاطي نستعليق آنلاين